Selçuk Haber

Kocaoğlu Selçuk’un Köylerinde

aziz-kocaoglu-selcuk-koyleri

Selçuk ve köylerinde temaslarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İnsanımızı nasıl kalkındırırız, lokmasını nasıl büyütürüz? Biz onun derdindeyiz” dedi.

Kocaoğlu: Derdimiz lokma büyütmek
Hafta sonu mesaisini Selçuk ve köylerine ayıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe merkezinde Büyükşehir “Toptan Çözüm” ekipleri tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 3 milyon liralık alt yapı yatırımlarını inceledi. Yağmur altında gerçekleştirilen bu turun ardından Zeytinköy ve Barutçu köylülerini ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, burada özellikle Küçük Menderes’teki kirlilik konusunda yoğunlaşan soruları yanıtladı.

Evsel atıkların arıtılması konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok ciddi çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Küçük Menderes’te bize yeni bağlanan ilçelerin de arıtma eksiklerini 2-3 yıl içinde tamamlarız. Ama bizim bunları bitirmemiz, K.Menderes’i temizlemez. Çünkü evsel atıklardan çok daha tehlikeli olan sanayi atıkları için bir önlem alınmıyor” dedi. Gediz nehrindeki kirliliği de örnek göstererek Çevre İl Müdürlüğü’nün elindeki elemanlarla bu bölgeyi kontrol etmesinin mümkün olmadığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı, “Yeterli elemanı olsa nasıl kontrol edecek, orada da tereddütlerimiz var. Kontrol etmediğiniz bir işin 10 paralık değeri yoktur” şeklinde konuştu.

Başkan Aziz Kocaoğlu, gerçekleştirdikleri tüm yatırım ve projelerde kente bütüncül baktıklarını hatırlatarak, “İnsanımızı nasıl kalkındırırız, lokmasını nasıl büyütürüz? Biz onun derdindeyiz” dedi.

Exit mobile version