Selçuk Haber

Koç: İzmir’in 13 yılını kazandıracağız

muratkoc-mhp-izmir-milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, mecliste yemin töreni sonrası ilk ziyaretini Bayraklı’ya gerçekleştirerek halkla iç içe bir vekil olacağının sinyallerini verdi.

MHP’li İzmir Milletvekili Murat Koç, Bayraklı’da Milletvekili Adayı Taşkın Işık ve İlçe Başkanı Mustafa Kandil ile birlikte esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

İZMİR’İN 13 YILINI KAZANDIRACAĞIZ

İlçe Binasında partililerle bir araya gelen Koç, “İzmir 13 yılda çok şey kaybetti. Hak ettiği hizmeti alamadı. Verdiği vergilerin karşılığı olan hizmetleri koalisyon olsun olmasın, İzmir’e gelmesi için çalışacağım” dedi. Koç, “İzmir’in 13 yılını geri kazandıracağız” dedi. Programına sevgi yolu esnafını ziyaret ederek sürdüren Koç, “seçimden sonra gelen ilk vekilsiniz. Sizleri tebrik ediyoruz” diyen birçok Bayraklılı’nın gönlünü fethetti. Esnaf ve vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyen Koç, partisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti, hayır dualarının eksik etmemelerini istedi.

KADINLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Bayraklı’da el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünleri satan ve ev ekonomisine katkı sağlayan Bayraklılı kadınlarla bir araya gelen Koç, “ ilk ziyaretimi sizlere yapacağımı vaat etmiştim. Şimdi sizlerin aranızdayım” dedi. MHP’li Koç’un bu ziyaretinden oldukça mutlu olan kadınlar alkışlarla mutluluk ve memnuniyetlerini dile getirmeye çalıştılar.

Programını İşçi Emeklileri Derneği Bayraklı Şubesi ve çok sayıda esnaf ile sürdüren Koç, ilgiden memnun ayrıldı. Yaklaşık 5 saat boyunca yoğun sıcağa rağmen aralıksız teşekkür ziyaretlerini sürdüren Koç, tüm ilçelerine tek tek dolaşarak sürdürecek.

Exit mobile version