site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Koç: İzmir’in 13 yılını kazandıracağız

Koç: İzmir’in 13 yılını kazandıracağız
28.06.2015
A+
A-

muratkoc-mhp-izmir-milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, mecliste yemin töreni sonrası ilk ziyaretini Bayraklı’ya gerçekleştirerek halkla iç içe bir vekil olacağının sinyallerini verdi.

MHP’li İzmir Milletvekili Murat Koç, Bayraklı’da Milletvekili Adayı Taşkın Işık ve İlçe Başkanı Mustafa Kandil ile birlikte esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

İZMİR’İN 13 YILINI KAZANDIRACAĞIZ

İlçe Binasında partililerle bir araya gelen Koç, “İzmir 13 yılda çok şey kaybetti. Hak ettiği hizmeti alamadı. Verdiği vergilerin karşılığı olan hizmetleri koalisyon olsun olmasın, İzmir’e gelmesi için çalışacağım” dedi. Koç, “İzmir’in 13 yılını geri kazandıracağız” dedi. Programına sevgi yolu esnafını ziyaret ederek sürdüren Koç, “seçimden sonra gelen ilk vekilsiniz. Sizleri tebrik ediyoruz” diyen birçok Bayraklılı’nın gönlünü fethetti. Esnaf ve vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyen Koç, partisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti, hayır dualarının eksik etmemelerini istedi.

KADINLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Bayraklı’da el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünleri satan ve ev ekonomisine katkı sağlayan Bayraklılı kadınlarla bir araya gelen Koç, “ ilk ziyaretimi sizlere yapacağımı vaat etmiştim. Şimdi sizlerin aranızdayım” dedi. MHP’li Koç’un bu ziyaretinden oldukça mutlu olan kadınlar alkışlarla mutluluk ve memnuniyetlerini dile getirmeye çalıştılar.

Programını İşçi Emeklileri Derneği Bayraklı Şubesi ve çok sayıda esnaf ile sürdüren Koç, ilgiden memnun ayrıldı. Yaklaşık 5 saat boyunca yoğun sıcağa rağmen aralıksız teşekkür ziyaretlerini sürdüren Koç, tüm ilçelerine tek tek dolaşarak sürdürecek.

IMG_5517

IMG_5527

IMG_5533

IMG_5563

IMG_5613

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.