site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kız futbol takımından Başkan Bakıcı’ya ziyaret

Kız futbol takımından Başkan Bakıcı’ya ziyaret
23.07.2017
A+
A-

Selçuk Belevi Gençlikspor Kulübü’nün başarılı kız futbolcuları Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Belevi Gençlik Spor Kız Futbol Takımı Oyuncularına madalyalarını Başkan Bakıcı taktı.

Selçuk’ta kültür, sanat ve spor ile ilgili çalışmalarda Selçuk Belediyesi’nin desteğinin artacağını belirten Başkan Bakıcı; “ Selçuk’ta spor, kültür ve sanat alanında da çok yetenekli gençlerimiz var. Bunlara elimizden geldiğince destek oluyoruz, daha da fazla destek olmaya çalışacağız. Sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu Selçuk açısından çok önemli. Kulüp başkanı ve tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. Başkan Bakıcı sportif faaliyetlerin artacağını vurgulayarak bu amaçla Belevi, Çamlık, Cumhuriyet Mahalleleri’nde yapılan yeni futbol sahalarının yanı sıra tören alanında birçok tesisi Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın desteğiyle ilçeye kazandırdıklarını belirtti.

Selçuk Belediyesi’ne teşekkür

Belevi Gençlik Spor Kulübü’nün voleybol, hentbol, badminton, atletizm, bayan futbolu gibi spor dallarında faaliyet gösterdiğini dile getiren kulüp başkanı Ramazan Açış; “Kızlar futbolunda Türkiye Şampiyonası’na katıldık. Bunun akabinde 3. Lig oynayacağız. Önemli olan sporcularımızın katılımıydı. Hepsi ilçemizin cevherleri, hepsi mükemmel oynadılar. Hepsi için canımızın son damlasına kadar koşturacağız. Belediyemiz burada bize büyük katkısı oldu” dedi.

Kaptan Simge: Spor derslerime odaklanmada önemli etken

Selçuk Belevi Gençlik Spor Kız Futbol Takımı Kaptanı Simge Kurtuluş: Selçuk Belevi Gençlik Spor Kulübü’nde iki yıldır oynuyorum. Bu turnuva sayesinde benim ve takımım adına önemli kazanımları oldu” dedi. Spor faaliyetlerine katılmanın hayatları üzerinde önemli bir etkisi olduğunu belirten Simge Kurtuluş; “Katıldığımız bu gibi turnuvalar sosyalleşmemize katkı sağlıyor. Derslerime çalışmamız konusunda sportif faaliyetlerimiz, motive edici bir etkiye sahip. Derslerime daha iyi odaklanabiliyor, daha fazla çalışabiliyorum. Sportif faaliyetlere katılmak özgüvenimizi de destekliyor. Bu şampiyonayı düzenleyen bütün hocalarımıza, kendi adıma ve takımım adına teşekkür ediyorum. Takımımızın turnuvaya katılmasına destek olan Selçuk Belediyesi’ne de ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuk’ta spor alanında bir ilk yaşanıyor

Selçuk Gençlerbirliği Spor Kulübü Antrenörü İbrahim Özbay ise Yıldız Kızlar Futbol Takımı’nın sorumluluğunu üstlenmekten mutluluk duyduğunu belirterek; “ Bayan Futbol Takımı başkanımızın hayaliydi. Biz kızlar futbol takımı kurarak Selçuk’ta bir ilki gerçekleştirdik. Emeği geçen Ramazan Başkanıma, Selçuk Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya, Türkiye Futbol Fedarasyonu’na, Türkiye Futbol Antrenörleri Federasyonu’na teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. Memo dedi ki:

    Selçuk Gençler Birliğinin en iyisi 4 numara yok????