Selçuk Haber

“Kibarlık Budalası” ayakta alkışlandı

TJ3A0565

Türk Tiyatrosunun usta oyuncuları Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın oynadığı Moliere’nin ölümsüz eseri “Kibarlık Budalası” adlı oyun Selçuklu sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı. Selçuk Belediyesinin Kültür etkinlikleri kapsamında Selçuk’ta sahne alan usta oyuncular ayakta alkışlandı.

Selçuk Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında birçok etkinlikler düzenleyerek ilçede Ramazan ayının huzur ve eğlenceli geçmesini sağladı. Bu çerçevede sanat dünyasının usta oyuncularının sahne aldığı “Kibarlık Budalası” adlı oyunu da Selçuklularla buluşturan Selçuk Belediyesinin, önümdeki süreçte Dört önemli bileşen ile UNESCO Dünya Kültür Mirası Asıl Listesine dahil olan Selçuk’ta bu tür kültür etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

Usta oyuncular ayakta alkışlandı

Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda sahne alan oyunu çok sayıda sanatseverlerin yanı sıra; Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt ve mahalle muhtarları da izledi.

Oldukça yoğun oyuncu kadrosu ile sahne alan ve Türk Tiyatrosunun usta oyuncuları Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın başrolünü oynadığı Moliere’nin ölümsüz eseri “Kibarlık Budalası” adlı oyun izleyen tüm sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı. 17.Yüzyıla dayanan ve Fransa’da cahil, saf ancak çok zengin bir adam olan Mösyö Jourdain’in asilzade olmak için verdiği mücadeleyi konu alan oyunun sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı.

Oyunu büyük bir keyif ile izleyen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, usta oyunculara göstermiş oldukları bu üstün performanstan dolayı teşekkür ederek, çiçek hediye etti.

Exit mobile version