site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakamlık Turnavalarında Kupalar Sahiplerini Buldu

Kaymakamlık Turnavalarında Kupalar Sahiplerini Buldu
18.04.2016
A+
A-

25. Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. 10 yıl aradan sonra Selçuk Belediyesinin katıkılarıyla selçuk kaymakamlığının düzenlediği turnuvada dereceye giren sporculara madalya verilirken, takımlara da kupaları verildi.

Voleybol erkeklerde 2 grup – 12 takım , kadın voleybolda 5 takım, basketbol erkeklerde ise 2 grupta toplam 7 takım ve masa tenisinde bireysel sporcuların mücadele ettiği turnuvada takımlar kıyasıya yarıştı.

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla 10 yıl aradan sonra 25.’si düzenlenen Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvası’nda oynanan final maçlarından sonra ödül töreni yapıldı. 3 hafta süren ve büyük ilgi gören 25. Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvası’nda takımlar ve bireysel yarışan sporcular ödül aldı. Federasyon hakemleri ile gözlemcileri tarafından yönetilen turnuvanın Final karşılaşmalarına sporseverler tarafından oldukça yoğun ilgi gösterildi.

“Turnuvalar ilçemize renk kattı”

Son karşılaşmaların ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kupa töreninde konuşan ve Turnuvanın Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi maçları oldukça heyecanlı geçtiğine dikkat çeken Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı; “Bu kadar coşku, heyecan herkese moral verdi. Spor insanları kaynaştıran, dostluk, kardeşlik duygularını daha da kuvvetlendiren her zaman ahengi sağlayan bir faaliyettir. Bu maçları başta spor ve sosyal faaliyetlerde hassas olan Selçuk halkımızla beraber devlet kurumları, kamu görevlileriyle birlikte organize ettik. Çok güzel bir iştirak oldu. Bütün kamu görevlileri canla başla çalıştı. 3 haftayı aşkın süredir devam eden turnuvalar ilçemize renk kattı. Bu güzel, ahenkli, kardeşlik dolu turnuvalara katıldığı için bana göre herkes birinci, herkes şampiyondur. Bu turnuva maçlarının devam edeceğini buradan müjdeliyorum” dedi.

Ödül töreninde Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nin sergilediği Zeybek gösterisi büyük alkış alırken, turnuvada dereceye giren sporculara madalya, takımlara ise kupa taktim edildi.

Ödüller sahiplerini buldu

Voleybol erkeklerde 2 grup – 12 takımın yarıştığı turnuvada Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol Takımı 1. Olurken, Jandarma 2. , Selçuk Belediyesi 3. Oldu. 5 takımın yarıştığı Kadın Voleybol dalında Dörtel Sigorta 1. , Atatürkçü Düşünce Derneği 2. , İMKB Anadolu Lisesi 3. oldu.

Basketbol erkeklerde 2 grupta toplam 7 takımın yarıştığı turnuvada Zuhal Fitness Basketbol takımı 1. olurken, Belevi Gençlerbirliği 2. , Türk Hava Kurumu Üniversitesi 3. Oldu. Bireysel sporcuların yarıştığı Masa Tenisi spor dalında kadınlarda Ümran Songun 1. olurken, İnci Kutsigil 2. , Gülseren Kutsigil 3. oldu. Masa Tenisi erkeklerde Aydın Başaran 1. olurken, Serdar Ünver 2. , Koray Yolcu 3. oldu.

Takımlar ödüllerini 1. 2. ve 3. olan sporculara madalya, takımlara ise kupaları alkışlarla taktim edildi. Ödül töreninde ayrıca, 25. Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvası’na katılan tüm takımlara katılma belgesi verildi.

0_TJ3A9834

4_TJ3A9871

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.