site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakam Küçük Menderes Köprüsü Çalışmalarını Denetledi

Kaymakam Küçük Menderes Köprüsü Çalışmalarını Denetledi
01.05.2013
A+
A-

kucuk-menderes-koprusu (1)

Küçük Menderes Nehri üzerinde bulunan ve daha çok çiftçilerin, arazi sahiplerinin tarla ve bahçelerine ulaşmak için kullandıkları köprü inşaatına 20.04.2013 Pazartesi günü başlandı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı köprü çalışmalarını yerinde görmek ve yapılan çalışmaları denetlemek amacıyla Menderes köprüsüne geldi ve çalışmalarla ilgili çalışanlardan bilgi aldı.

Kaymakam Boyacı “ En kısa süre içerisinde bu köprünün bitirileceğini ve sağlamlaştırma çalışmaları sonucu köylülerimiz, çiftçilerimiz daha güvenli bir şekilde burayı kullanabileceklerdir, vatandaşlarımızdan 10-15 gün boyunca çalışmaların biran önce bitirilmesi için bu köprüyü kullanmamalarını istiyoruz” dedi.

kucuk-menderes-koprusu (2)

kucuk-menderes-koprusu (3)

YORUMLAR
  1. BİR CHP KLASİĞİDİR HİZMET dedi ki:

    EVET KÖPRÜ KİMİN TARAFINDAN YAPILDIGI SANIRIM RESİMLERDEKİ ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN YAKALARINDA YAZAN YAZIDAN BELLİ OLDU. İŞTE AKP NİN BİR KEZ DAHA İNSANLARI NASIL KANDIRDIGI AP AÇIK ORTADADIR. İZMİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ VE SELÇUK BELEDİYESİNİN ORTAKLAŞA ÜSTLENMİŞ OLDUGU KÖPRÜ TADİLAT VE YAPIM İŞLERİ EN KISA ZAMANDA BİTİRİLEREK TEKRARDAN HİZMETE AÇILACAKTIR. BU ŞU DEMEK OLUYOR. NE VARSA BELEDİYEDE NE VARSA CHP DE VAR.

  2. selçuklu dedi ki:

    siz ne zaman gördünüz akp’nin SELÇUK ta bir işe el attığını SELÇUK ta yapılan hizmetler SELÇUK BELEDİYESİ ve İZMİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ tarafından yapılıyor ama nedense akp her işi kendileri yapıyormuş gibi göstermeye çalışıyor.EY VATANDAŞ UYANIN ARTIK ŞUNLARI DESTEKLEMEYİ BIRAKIN ÜLKEMİZDE ÖZELLEŞTİRİLMEYEN KURUM KALMIYO HERYERİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR BUNLARA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELMEDİMİ DAHA?

  3. Anonim dedi ki:

    Yine belediye ve chp yağcıları toplanmış burada.Evet, İzmir belediyesi çok iyi çalışıyor, 10 yıldır bir metroyu bitiremediler.Lütfen klasik devlet falan demeyin. Rahmetli Priştina’nın mirasını yiyiyor CHP. İzmir’e onun gibisi gelmedi. Ruhu şad olsun.