Selçuk Haber

Kaymakam Ayhan Boyacı Atlas Kırtasiye’nin Açılışını Yaptı

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı Atatürk Mahallesi 1014 sokak No:14’de faaliyete geçen Atlas Kırtasiye’nin açılışını yaptı.

Açılış Kurdelesinin kesilmesi esnasında konuşma yapan Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı; ‘‘Selçuk’a yakışır güzel, nezih bir işletmenin faaliyete geçtiğini söyledi. Bugün burada yapılacak olan bu açılış töreni ile ilçe ekonomisine canlılık katacak bir işletme daha hayata geçecek, ekonomiye katkıda bulunan böyle müteşebbisleri her zaman desteklememiz gerekir. Özellikle Selçuk’ta müteşebbis ruhu olan ve kendisine güvenen girişimcilik konusunda özgüveni olan insanlara ihtiyaç var. Berna hanımı bu konuda tebrik ediyorum. İşletmenin kendilerine ve ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını, bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Birçok vatandaş ve esnafın katıldığı açılışta Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve işletme sahibi Belma Toğrul ile eşi Erdoğan Toğrul beraber kurdele’yi kestiler. Açılışa Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Şube Müdürü Hüseyin Çakal, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü İlyas Kıroğlu ve İsabey İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Nebi Massa katıldı. Misafirlere yapılan ikramlarla açılış sona erdi.

Exit mobile version