site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakam Anneler Gününü Huzurevinde Kutladı

Kaymakam Anneler Gününü Huzurevinde Kutladı
13.05.2013
A+
A-

ayhanboyaci-anneler-gunu (2)

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı anneler günü dolayısı ile Selçuk Akıncılar Huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi Hemşiresi Kezban Kurtuldu, huzurevi çalışanları ve yaşlılar tarafından karşılanan İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı huzurevinde kalan büyüklerin ellerini tek tek öperek, Anneler Günü’nü  kutladılar.

Selçuk Kaymakam Ayhan Boyacı; “Gelecek nesilleri yetiştiren annelerimiz, çok önemli ve kutsal bir vazifeyi yerine getirmektedirler, onlara borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Annelerimizi bir güne sıkıştırılmış şekilde değil, hayatımızın her anında hatırlamamız gerekir. Bir bebeğin yetiştirilmesinin zahmetinin, çocukluk ve gençlik çağlarında yaşanan sıkıntıların, heyecanların, üzüntülerin karşılığı yoktur. Peygamber Efendimiz “Cennet Anaların Ayakları Altındadır” diyerek annelerin kıymetine işaret etmişlerdir.
Kaymakam Boyacı; “Bizleri dünyaya getiren, büyüten ve her yaş döneminde üzerimize titreyen annelerimizin de hayatımızda önemli yeri vardır. Haklarını ödeyemediğimiz annelerimizin ellerinden öpüyorum. Onlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Beni evladınız gibi bağrınıza bastınız, ben de siz büyüklerimi annem kabul ederek tekrar ellerinizden öpüyorum” dedi.

Huzurevi yaşlıları da Kaymakam Ayhan Boyacı ve eşi Havva hanıma, “Her zaman yanımızda oldunuz. Bizlere evladımız gibi yakın davrandınız. samimi ve sıcak ilgileriniz sayesinde sizi çok sevdik. Bizde size teşekkür ederiz” dediler.

ayhanboyaci-anneler-gunu (1)

ayhanboyaci-anneler-gunu (3)

ayhanboyaci-anneler-gunu (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.