Selçuk Haber

Karahanlar Petrole Dördüncü Ödül

karahanlar-petrol

Selçuk İsabey Mahalles i’nde bulunan Karahanlar Petrol, Opet tarafından dördüncü kez ödüllendirildi. Petrol istasyonu çalışanlarına hizmetlerinin karşılığı olarak Opet Saha Müdürü Haluk Şimşek tarafından altın hediye edildi. Karahan Petrol yetkilisi Cevher Karahan yarım altın ile ödüllendirilirken, çalışanları da Ümit İri, Sait İri, Ayhan Karayeğen, Evren Çelik ve Mehmet Çelik yarım altınla ödüllendirildi. İsabey Mahallesi’nde bulunan Karahanlar Petrol, kuruluşundan bu yana 3 yıl geçmesine rağmen dördüncü kez “Hizmet Değerlendirme Programı” kapsamında ödüllendirildi.

Selçuk’ta hizmet veren Karahanlar Petrol daha önce 2011 yılı ikinci döneminde, 2012 yılı birinci ve üçüncü döneminde ve 2013 yılı ikinci döneminde olmak üzere toplamda dört ödül aldı.

Müşteri memnuniyeti kaliteli hizmet gibi kriterler göz önünde bulundurularak verilen ödüllerden dördüncüsü Karahan Petrol’ün gurur listesine eklendi. Karahanlar Petrol Firma Yetkilisi Cevher Karahan açılışlarından kısa bir süre geçmesine rağmen dördüncü kez ödüllendirilmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken; başarılarının sırrının elemanlarının düzenli ve özverili çalışmasına bağlı olduğunu söyledi.
Kaynak: Sekiz Eylül Gazetesi

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version