site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kadın Meclisi’nden MHP’ye Ziyaret

Kadın Meclisi’nden MHP’ye Ziyaret
26.02.2015
A+
A-

kadin-meclisi-mhp-ziyareti (1)

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nilgün Yiğitoğlu ve üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarına ziyarette bulundu. Samimi bir ortam içerisinde hoş sohbetlerde bulunan Kadın Meclisi üyeleri ve Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, fikir alışverişinde bulunarak geleceğe yönelik bazı projeler hakkında konuştular.

Mücadeleyi En İyi Şekilde Sürdüreceğiz

Selçuk’a yararlı olacak her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini belirten MHP Kadın Kolları üyeleri, üzerlerine düşen tüm görevleri yapmaya hazır olduklarını savundu. Birlik ve beraberlik içerisinde birçok işe imza atarak, geleceğe yönelik sağlam temeller atmanın hedefini belirleyen Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu, “Gereken zemini birlikte hazırlayacağız. Selçuk için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Biz kadınlar olarak bu mücadeleyi en iyi şekilde sürdüreceğimize inanıyorum” dedi.

Esas Olan Birlik ve Beraberliktir

Sohbet arasında, Selçuk’un gündemine ve olması gerekenlere değinildi. Karşılıklı fikirlerin ortaya atıldığı konuşmalarda, esas olanın birlik ve beraberlik olduğu belirtildi.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

kadin-meclisi-mhp-ziyareti (2)

YORUMLAR
  1. mebrure dedi ki:

    HEPINIZIN GOZLERI ISIL ISIL CALISKAN BAYANLAR …UMARIM GÜZEL İŞLERE İMZA ATARSINIZ

  2. Anonim dedi ki:

    Mebrure senin ki de ışıl ışıldı bak ne oldu müdürelik yolunda ilerliyorsun.

    1. Mebrure Seyhan dedi ki:

      Çok şükür ben hep aynıyım. İsmimle yorum yazabilecek kadarda dürüst ve yürekliyim…