site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kadın Atlet

Kadın Atlet
04.02.2020
A+
A-

En çok kullanılan iç giyim ürünleri arasında yer alan kadın atlet, işlevselliği ve toparlayıcı rolüyle ön plana çıkmaktadır. Kışın soğuktan koruması amacıyla kullanılırken yaz mevsiminde teri emmesi için giyilir. Atlet, farklı materyallerden yapılabilse de sağlık açısından kullanılması gereken kumaş pamuktur. Kış mevsiminde sıcak tutulması açısından termal atletler de tercih edilebilir.

Kadın Atlet Modelleri

Atletler kesim ve dikimlerine göre farklı modellere ayrılmaktadır. Kalın ya da ince askılı, çıtçıtlı veya dantelli çeşitleri bulunur. Renk çeşitliliği olmakla birlikte en çok kullanılan renkler; siyah, beyaz ve ten rengidir. İnce askılı modeller ince kıyafetlerin altına daha çok uyarken kalın askılı modeller daha sağlam yapıda olmaları nedeniyle kış mevsimi için uygundur.

Kullanım Alanlarına Göre Kadın Atlet Çeşitleri

Her mevsimde kullanımı uygun olan kadın atlet çeşitleri, soğuktan ve terden koruma amacıyla kullanıldığı gibi, spor için de tercih edilebilir. Atletlerin hareket özgürlüğü sunması ve spor için uygunluğuyla beraber zaman içerisinde dış giyimde de kullanılmaya başlanmıştır. Farklı renk ve kesimleriyle şıklığı arttırılan bu ürünler, üzerine giyilen bir ceketle iş yerlerinde bile giyilebilmektedir. https://www.galiyet.com/bayan-atlet sayfasında çok sayıda farklı ürüne ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.