site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir Yunanistan Başkonsolosu Selçuk Ticaret Odasını Ziyaret Etti

İzmir Yunanistan Başkonsolosu Selçuk Ticaret Odasını Ziyaret Etti
25.07.2019
A+
A-

İzmir Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulia Selçuk Ticaret Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Karahan ve yönetim kurulu üyeleri Ümit Yolcu ve Zeki Yeni tarafından karşılanan konuk başkonsolos “Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve ekibiyle mükemmel bir işbirliğine sahibiz” ifadesini kullandı. Papoulia, iki halkı birbirine yaklaştırmak ve olumlu ilişkiler kurulması için ziyaretler yaptığını belirtti.

YUNANİSTAN BAŞKONSOLOSU ARGYRO PAPOULİA’DAN İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ GELDİ

Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulia’nın ziyaretinde ağırlıklı olarak Yunanistan ile İzmir arasında ticaret, turizm ve kültürel alanlarda işbirliğini genişletmenin yeni yolları üzerinde duruldu. İzmir ile Selanik arasında bir ticari hattın oluşması gerektiği belirten konuk başkonsolos, Alsancak Limanı ile Selanik Limanı arasında kurulacak bir deniz taşımacılığı hattıyla ticaretin artacağını kaydetti. Konuk başkonsolos ayrıca iki komşu ülkenin zeytinyağı kalitesinin yüksek olduğunu ve bunun ticari işbirliği için çok önemli bir fırsat olduğu vurgusu yaptı.

Oda Başkanı Koray Yolcu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Yunan konsolosluğu ile karşılıklı güven esasına dayalı güzel bir işbirliği sürdürdüklerini söyledi. Yolcu “Oda üyelerimizin vize taleplerinin Sayın Başkonsolosumuzca dikkate alınması nedeniyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

STO BAŞKANI KORAY YOLCU: TÜRK- YUNAN TURİZM ACENTELERİ BİRARAYA GELEREK ORTAK ÇALIŞMA YAPMALI

Turizm ve ticarette işbirliğinin sürekli artırılmasının önemine işaret eden STO Başkanı Yolcu, Yunan turizm acenteleriyle Türk acentelerin bir araya gelmesi ve ortak çalışmalar yapması gerektiğini söyledi.

Koray Yolcu zeytinyağı sektöründeki işbirliği yapma konusunda ise “burada ve Yunanistan üretilen zeytinyağları özel bir aromaya sahip. İki toplumun özel sektörlerinin bir araya gelmesinden hem Türkiye hem de Yunanistan ekonomisi yarar bulacaktır” dedi.

Ticari işbirliklerinin konuşulduğu ziyaret sonunda Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Başkonsolos Argyro Papoulia’ya kentin simgesi Artemis heykeli hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.