Selçuk Haber

İzmir Milletvekili Ali Aşlık Selçuk’a Damat Oldu

ali_aslik_yeniden_mutluluga_imza_atmaya_hazirlaniyor

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ile Selçuklu Şerife Arslan ile 3 Mart’ta evleniyor.

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’den sonra bir Egeli vekil daha milletvekili olduktan sonra dünya evine giriyor. 49 yaşındaki AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 3 Mart Pazar günü 33 yaşındaki Şerife Arslan’la evlenecek. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay yapacak. Milltvekili Aşlık, nikah töreni ile ilgili duygularını dile getirirken, “Çok mutluyum” dedi.

AK Partili Aşlık geçtiğimiz Ağustos ayında eşi Ayşe Aşlık’tan anlaşmalı olarak boşanmıştı. Yeniden evlenme isteğini yakın çevresine ileten Aşlık, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’in aracılığı ile 3 ay önce göçmen bir ailenin kızı olan Şerife Arslanla tanıştı.

Nişan yaptılar

Aşlık ve Arslan 2 ay önce aile arasında nişan yaptı. Gıda teknikeri olan Arslan ile Aşlık, 3 Mart Pazar günü saat 16.00’da Kaya Termal Otel’de dünya evine girecek. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay yapacak. Aşlık, çok mutlu olduğunu belirtmekle yetinirken, çiftin balayı için güney sahillerine gideceği bildirildi. Geçtiğimiz dönemde AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve CHP İzmir Milletvekili Alattin Yüksel de dünya evine girmişti.

ONUR ÇAKIR (YENİ ASIR GAZETESİ)

Exit mobile version