site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzci Kulübü Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Çıktılar

İzci Kulübü Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Çıktılar
10.10.2012
A+
A-

Özel Misket Anaokulu Elma Şekeri Sınıfı öğrencileri izcilik kulübü Şirince Köyünde ilk doğa yürüyüşünü Şirince İlköğretim Okulu Müdürü Zehra Keser ve öğrencileri ile birlikte yaptılar. Farklı ağaçlar, yapraklar ve bitkileri inceleyen öğrenciler, doğada yaşayan hayvanları da görme fırsatı yakaladılar. Misafir oldukları çiftçi Abdi amcalarının evinde ki inekleri, keçileri, tavukları, yeni doğmuş buzağıları gördüler. Ayrıca sütün bize ilk gelme aşaması olan sağma işlemini de izlediler.

Daha sonra iyice yorulan izciler zeytin ağaçlarının altında küçük bir de piknik yaparak yorgunluklarını attıktan sonra Şirince Köyüne geri döndüler. İzciler Şirince köyünde tren şeklindeki araca binerek gezilerine devam ettikten sonra Şirince Köyünde Restoranı olan öğrenci velilerinden İbrahim Örensin’in hazırlamış olduğu yiyecekleri yedikten sonra okula dönmek için yola koyuldular.

Okul kurucusu Şerife Tuncer gezerek ve görerek öğrenmenin önemli olduğunu belirterek izcilik kulübünün etkinliklerine devam edeceklerini belirterek Şirince Köyü Halkına ve Şirince İlköğretim Okul Müdürü Zehra Keser ve öğrencilerine ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.