site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İYİ Partili Kırkpınar’dan ‘Çıray’ yorumu: İl binasına en son ne zaman geldiğini hatırlamıyorum

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın ‘İYİ Parti Başdanışmanı’ olarak atanması hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar karar için, “Partimiz ve Aytun Beye hayırlı olsun. Bizim bölgemizin milletvekili… İl Binamıza gelir de gider de… Ancak yakın bir zamanda hiç temasımız olmadı, il binamıza da en son ne zaman geldi hatırlamıyorum” diye konuştu.

İYİ Partili Kırkpınar’dan ‘Çıray’ yorumu: İl binasına en son ne zaman geldiğini hatırlamıyorum
08.02.2021
A+
A-

İYİ Parti İzmir’de sık sık tartışmalar ile gündeme gelen İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti’de başdanışmanlık görevine getirildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme gerçekleştiren Çıray, görüşme sonrası Genel Başkan Akşener’in kararı doğrultusunda başdanışmanlığına atandı.

Karar sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ise “Parti politikalarını bu denli istiskal ve parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir. Önünü açmak lazım” diyerek tepki göstermişti.

Karar sonrası gazetemize konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise, kararı gazetemize değerlendirdi.

PARTİYE VE KENDİSİNE HAYIRLI OLSUN
Aytun Çıray’ın yeni görevi ile ilgili konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, alınan karar için “Partimiz ve Aytun Bey’e hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kırkpınar ayrıca “En son il binamıza ne zaman geldiğin hatırlamıyorum, uzun bir süre oldu. Takvim olarak hatırlamam mümkün değil ama epey bir zaman olmuştur. Bizim bölgemizin milletvekili tabii ki İl Binamıza gelir de gider de… Ancak yakın bir zamanda hiç temasımız olmadı, il binamıza da en son ne zaman geldi hatırlamıyorum. Atanmasından sonrada herhangi şu anlık bir iletişimiz de olmadı kendisiyle” ifadelerini kullandı.
Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.