site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Koleji’nden %100’e Varan Burs Desteği

İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Koleji’nden %100’e Varan Burs Desteği
25.03.2021
A+
A-

İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Koleji %100’e Varan Burs Desteği İle Tüm Öğrencilere Nitelikli Eğitim İmkanı Sunuyor.

“İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı” 4, 5, 6,7,8,9,10 ve 11. sınıflar için Doğa Kolejinin tüm kampüslerinde pandemi kuralları gözetilerek uygulandı. Sınava katılan öğrenciler, başarıları oranında %100’e varan burs desteği alabilecek. Yoğun ilgi ve başvuru alan bursluluk sınav tüm kampüslerde uygulandı.

Covıd-19 Önlemleri, Bursluluk Sınavı Katılımlarını İkiye Katladı
Covid-19 salgını sürerken, dünyada tüm yaşam ve sektörler pandemi gerçeğine göre şekilleniyor. Pandemi koşullarını kesintisiz eğitim anlayışıyla değerlendiren İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Koleji, bursluluk sınavlarını yoğun ilgiyle tamamladı. “Maske, mesafe ve hijyen” kurallarına göre sırayla içeri alınan öğrenciler, %100 burslu eğitim için sınavda ter döktü.

Sürdürülebilir Kalkınma için Eğitim, Fırsat Eşitliği ve Burslarımız
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza LÜLE, gösterilen ilgiyi veli memnuniyetine bağladı. Lüle: Memnuniyet güvene dönüştü. İTÜ’nün itici gücüyle, zengin içeriğimiz ve seçkin eğitimcilerle çocuklarımıza ve geleceğimize hizmet ediyoruz. Tüm akademisyen ve öğretmenlere, kampüs kontenjanlarına göre burs veriyoruz. Bir de bursu alanlar var. Başarılı öğrencilerin %100’e varan burs desteği, nitelikli eğitimde fırsat eşitliğini de getiriyor. Birleşmiş Milletler gibi önder yapıların, Bakanlığımızın düsturları bize yön veriyor.

“Yüzde Yüz’e varan burs olanağının hedefi, fırsat eşitliğidir”
Ali Rıza Lüle, her seviyede öğrencinin, hem ortaokul hem de lise eğitiminde erişebileceği bursları, eğitimde fırsat eşitliğinin temeli olarak yorumladı. Lüle, “UNESCO’nun Incheon Bildirisi, “Kapsayıcı, Eşit, Kaliteli Eğitime ve Herkes İçin Hayat Boyu Öğrenmeye Doğru” başlığı ile kabul edilmiştir.
Fırsat eşitliği anlayışı, başarının ödüllendirilmesi ile buluşunca bursluluk sınavlarımızın değeri ortaya çıkıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.