Selçuk Haber

İspatlamayan Namerttir

leventgorur-konusma

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın söylemiş olduğu Bayrak Mitingine Selçuk Belediyesi araç kaldırdı, Belediye desteği ile mitinge gidildi sözlerine cevap verdi. Levent Görür yapmış olduğu açıklama da bunu ispatlamayan namerttir dedi.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür açıklamasında şunları söyledi; ‘‘20 Nisan Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanında genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrifleri ile yapmış olduğumuz Bayrak Mitingi İzmir siyasi tarihinin en kalabalık mitingi olunca bazı çevreleri korku sarmış olacak ki, yalan ve iftira dolu açıklamalar gelmeye başladı.

AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay yerel bir televizyon kanalına verdiği demeçte meydanı dolduranların CHP destekli olduğunu hatta Selçuk Belediyesi’nin otobüs gönderdiğini mitinge destek olduğunu beyan etmiştir.

Bende diyorum ki bu mitinge Selçuk’tan gidenleri organize eden yegâne güç MHP Selçuk İlçe Teşkilatıdır. İlçe yönetiminde bulunan 37 aslan parçasının ceplerinden verdiği 10-30-50 TL gibi helal paralarla otobüsler tutulmuştur. Otobüslerin 3 tanesi İlçe Başkan Yardımcısına, 1 tanesi Ülkü Ocakları yöneticisine kalanlar ise İlçe Yöneticimiz olan Bayram Kılıç’ın tahsis ettiği Selçuk Efes Kooperatifine aittir.

Bu otobüslerin parası ilçe teşkilatımız tarafından son kuruşuna kadar ödenmiştir. Bazıları gibi tuttuğumuz otobüslerin parasını ödememezlik yapmıyoruz yani…

Sonuç olarak şunu ifade etmek istiyorum. Üç buçuk yıldır MHP Selçuk İlçe Teşkilatını yönetiyoruz. Bu süre zarfında ne Belediye ile ne CHP ne de AKP ile hiçbir özel gündemimiz ve ilçe başkanı olarak bizzat benim hiçbir görüşmem olmamıştır.

Kendi tabanımız haricinde maddi ve manevi kimseyle hiçbir alışverişimiz yoktur. Bunu da siyasi namusumuz olarak görüyorum.

Ey AKP İl Başkanı ismini zikrettiğin Selçuk MHP Teşkilatının İlçe Başkanı olarak diyorum ki söylediğin lafı ispat et. Selçuk Meydanında kendimi asacağım, ispat edemezsen Sen ne yapacaksın?

Korkunun ecele faydası yok Sayın İl Başkanı MHP isteseniz de istemeseniz de bu ülkeyi BÖLDÜRMEYECEK. Cumhuriyetine, Bayrağına, Birliğine sahip çıkacaktır. Size son olarak diyorum ki, Çamur at izi kalsın siyasetini artık Türk Milleti yemiyor, kendinize başka oyuncaklar bulun.

MHP Selçuk İlçe Başkanı olarak yaptığınız açıklamayı ispat ederseniz her türlü namertliği, şerefsizliği kabul ediyorum.

İspat edemezseniz bu sıfatları siz kabul ediyor musunuz?

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYEBİLENE…’’

Exit mobile version