site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Instax Mini 9 Set Nedir?

Instax Mini 9 Set Nedir?
02.06.2020
A+
A-

Sadece birçok özelliği bulunan bir fotoğraf makinesi olmamakla beraber, yanında hediye seti bulunduran zengin içeriklere sahip olan instax mini 9 set hoş renkleriyle dikkat çeken ve gençler tarafından oldukça tercih edilen fotoğraf makineleri içerisine dâhil oluyor. Genelde her zevke hitap edecek ana renklere sahip olan instax mini 9 set, beyaz, mavi, yeşil ve pembe renkleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Mini bir fotoğraf makinesi olmasına rağmen kaliteli bir çekim için birçok özelliklere sahip olduğundan, hediye olarak da rahatlıkla alınabilecek çeşitler arasına dâhil oluyor.

İnstax Mini 9 Set İçeriği Ve Özellikleri
Ambalaj içerisinde fotoğraf makinesinin yanı sıra, yakın çekim için selfie lensi bulunduğundan daha pratik bir kullanıma sahip oluyor. İçerisinde hediye olarak 10’lu mini film paketi olduğu için hemen kullanılmaya başlanabilir. Aynı zamanda makinenin el askısı da bulunur ve bu da kullanımını oldukça kolaylaştırır. Bir de deri mavi çanta hediyesiyle paketin içeriği tamamlanır. Bu hediye seti onu hem daha kullanışlı hale getirir hem de değerini artırır. Otomatik çekim özelliği bulunduğundan hızlı bir şekilde fotoğraf çeker ve içerisinde bulutlu gün ayarı, gün ışığı ayarı ve iç mekân ayarı bulunur. 2017 yılında çıkan instax mini 9 set fotoğraf makinesine sizde ulaşmak istiyorsanız https://www.desibela.com/mini-9-instax-hediyelik-setler  sitesinden araştırabilir ve inceledikten sonra alışveriş yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.