site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan paketi

İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan paketi
23.06.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu. Ramazan ayı sebebiyle 500 aileye erzak paketi dağıtıldı. İlçede yardımlaşma duygusunun örneklerinin sergilendiği Sosyal Market’ten yapılan ayakkabı ve kıyafet bağışları da ihtiyaç sahipleriyle buluşturulmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerine istinaden yapılan incelemeler sonucunda temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda paketleri, yardıma muhtaç olduğu tespit edilen vatandaşların evlerine teslim edildi.

Sosyal Marketin sermayesi hayırsever vatandaşlarımızdır

Yapılan tüm yardımların sosyal belediyecilik anlayışının olmazsa olmazı olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Her zaman diliminde olduğun gibi Ramazan ayı ve bayram öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Ramazan ayında yardımlaşmanın ayrı bir önem taşıdığını düşünüyorum. Tüm bu yardımlar vatandaşların taleplerine istinaden yapılan incelemeler sonunda gerçekleşmektedir. Kurum olarak üzerimize düşen vazifeyi en uygun şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın yılın her ayında Sosyal Market’e yapmış olduğu ve kısa sürede ihtiyaç sahipleriyle buluşturduğumuz bağışlar içinde kendilerine çok teşekkür ediyoruz ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.