Selçuk Haber

İftar Saatinde İstasyon Meydanı Doldu Taştı

IMG_2133

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarını da kapsayacak olan ramazan etkinlikleri Selçuk’ta başladı. İstasyon meydanında kurulan ramazan çadırlarında ilçe halkına iftar yemeği verilerek başlanan geleneksel ramazan etkinlikleri İsabey Camii avlusunda düzenlenen ney dinletisi ve semazen gösterisiyle devam etti.

Ramazanın birinci gününde vatandaşların İlçe yöneticileriyle istasyon meydanındaki iftar yemeğinde buluşması birlik beraberlik açısından güzel bir tablo oluşturdu.
Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Eşi Havva Boyacı, AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Başkan Vekili Osman Başterzi, Belediye Başkan yardımcıları Bülent Cinel, Ali Karakurt ve Atilla Aksoy, Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası işbirliği ile İstasyon Meydanı’nda düzenli olarak bir ay boyunca her gün iftar sofrası verilecek, ilçedeki zengin iş adamları da katkı koyarak isterlerse iftar yemeği verebilecek.

Ramazan’ın ilk günü olan 28 Haziran Cumartesi günü iftar yemeği sonrasında İsabey Camii avlusunda yapılan ney dinletisi ve semah gösterisi görülmeye değerdi. Teravih namazı sonrası camii önünde vatandaşlara lokma ikram edildi.

Namaz sonrasında vatandaşların ramazanını kutlayan Başkan Zeynel bakıcı herkesle tek tek tokalaştı.

HABER: Mehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 

Exit mobile version