site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Huzurevinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Etkinliği

Huzurevinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Etkinliği
02.10.2014
A+
A-

yaslilar-haftasi (3)

Selçuk Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Akıncılar Huzurevinde etkinlik düzenledi. Etkinlikte huzurevi sakinleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Etkinliğe Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Huzurevi Müdürü Serpil İbri, Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri ve Huzurevi çalışanları ve huzurevi sakinleri katıldı.

Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan pastayı Huzurevi sakinleri ile birlikte kesen Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, huzurevi sakinlerinin üçüncü yaş günü alkışlarla kutladılar.

Bakıcı: Herkes kendini hissettiği yaştadır

Huzurevi sakinlerine her şeyden önce gönüllerince bir yaşam dilediğini ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Herkes kendini hissettiği yaştadır. Burada gördüğüm konuklarımızın, insanlarımızın, büyüklerimizin de kendilerini çok daha zinde, çok daha iyi olarak gördüklerini biliyorum. Bu da bana büyük keyif veriyor, mutluluk veriyor. İnşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerimiz olsun, keyifli günlerimiz olsun, ağız tadıyla yaşayacağımız günlerimiz olsun” diyerek, 1 Ekim Dünya üçüncü yaş gününü kutladı.

Yaşlılara yaşlı demenin doğru olmadığını savunan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı; “Ağaçların yaşlısı olur. İnsanın yaşlısı olmaz, erkeklerin yaşlısı olmaz, hele ki, bayanların yaşlısı hiç olmaz. Yıllar geçiyor, hayatın her günü geçiyor. Bu güzellikler içerisinde değerli dostlarımız, hanımefendiler, beyefendiler huzur evinde; yani adı üstünde huzur mekanında bulunuyorsunuz. Selçuk halkı; bunu da bir kez daha övünerek belirtiyorum sizlerin burada gerçek huzur mekanında huzurlu yaşadığınızdan eminim. Nice böyle günlerde buluşalım. Her zaman yanınızda olacağımızı belirtiyor, hepinize şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan pasta ve ikramların yapıldığı etkinlikte, birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle coşan Huzurevi sakinleri, Dünya Yaşlılar Gününü doyasıya yaşadılar. Etkinlikte ayrıca Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı huzurevi sakinlerine günün anısına birer hediye ve karanfil takdim ettiler.

Huzurevi sakinleri, kendilerini bugünde unutmayan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür etti.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

yaslilar-haftasi (1)

yaslilar-haftasi (2)

yaslilar-haftasi (4)

yaslilar-haftasi (5)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Birdahaki kutlamada pastaya kaymakam beyinde adını yazmak lazım ,böyle çok hoş olmuyor.

  2. Anonim dedi ki:

    Başkan ve Kaymakam adı yazmak şart mı? Yalakalık olsun da nasıl olursa olsun.