Selçuk Haber

Huzurevi Sakinlerini Ağırladılar

IMG_9028

Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Murat Samsa başkanlığındaki Hastane yönetimi ve personeli, Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri ve çalışanlarını Kuğulu Park’ta ağırladı.

Hastane yönetimi ve personelinin oldukça samimi misafirperverliğinde geçen buluşmada ikramlar sunuldu, sohbetler gerçekleştirildi. Huzurevi Müdürü Serpil İbri tarafından Huzurevi sakinlerinin el emekleriyle yaptığı hediye, Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Murat Samsa’ya takdim edildi.

Karşılıklı teşekkür konuşmalarının ardından Huzurevi Sakinlerinden Hüseyin Mucurluoğlu da sakinler adına bir şiir okuyarak hastane yönetimine memnuniyetlerini dile getirdi. Huzurevi ve Hastane arasında zaten sıcak olan ilişkilerin ilerlemesinde duyarlı davranarak bir adım daha atan Selçuk Devlet Hastanesi yönetimi adına konuşan Uzm. Dr. Murat SAMSA hastane olarak amaçlarının kamu kurumları ile yapılan sosyal projeleri her geçen gün arttırarak Selçuk Devlet Hastanesinin sadece hastalık durumlarında değil sosyal alanda da gerekli düzeye getirmek olduğunu belirtti.

Exit mobile version