Selçuk Haber

Hizmet Masası Açılıyor

hizmet-masasi-selcuk (1)

Selçuk Belediyesi yeni dönem başlangıcında hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerinin hızlı bir şekilde çözümlenmesi için kurulan Hizmet Masası 17 Eylül Çarşamba günü saat: 15.00’te açılışı yapılarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Vatandaşların sorunlarının çözümü için harcanan zaman ve yaşanan bürokratik sıkıntılara Hizmet Masası Çözüm getirecek. Selçuk Belediyesi’nin giriş katında kurulan yeni birim ile vatandaşların belediyeyle ilgili her türlü problemleri çözüme kavuşturulmaya çalışılırken, sonuçlar da başvuru sahibine anında aktarılacak.

Vatandaşlar 444 8 892 numaralı telefondan, şahsen veya mail yolu ile şikâyetlerini hizmet masasına iletecek. 4 personelin çalıştığı birimde vatandaşların talepleri kayda alınarak ilgili birime aktarılacak. Talep ve şikâyetler ilgili birim tarafından anında değerlendirilerek vatandaşa bilgi verilecek. Vatandaşlar 444 8 892 numaralı telefondan sesli mesaj sistemi sayesinde de istek ve şikâyetlerini hizmet masasına bildirebilecek. Yedi gün 24 saat istek ve şikâyetlerin kayıt altında tutulacağı sistem sayesinde vatandaşların sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşacak.

Hızlı, aktif ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde ilerlediklerini ve bunun için Hizmet Masası birimini oluşturduklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “ Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu çaba ile Hizmet Masamızı 17 Eylül Çarşamba günü saat: 15.00’te faaliyete geçireceğiz. Amacımız Selçuklu halkımıza en kaliteli hizmeti vermek. Hizmet Masamız ile vatandaşlarımız güler yüzlü ve daha hızlı bir şekilde hizmet alacak. Ayrıca başvurular birim sorumlusu tarafından takip edilerek haftalık olarak Başkanlık makamına rapor halinde sunulacak. Hizmet masasına gelen istek, şikâyet ve öneriler aylık raporlar haline getirilecek. Mahalle mahalle çıkarılacak tüm veriler ilgili müdürlüklerin rutin toplantılarında gündeme alınarak sonuçları değerlendirilecek” dedi.

Exit mobile version