site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Her hafta bir oyun

Her hafta bir oyun
15.09.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Tiyatrosu her cumartesi bir oyun sergileyecek. Aralık ayına kadar devam edecek olan oyunların ilki “Kadınlar Mektebi” 16 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda seyirciyle buluşacak.

Selçuk’ta farklı zaman dilimlerinde farklı yerlerde oyun sergileyen Selçuk Belediye Tiyatrosu sonbahar ve kış döneminde de Selçuklular’a tiyatro keyfi yaşatmaya devam edecek. Her cumartesi Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda oyun sergileyecek olan Selçuk Belediye Tiyatrosu “Kadınlar Mektebi” ile perdelerini açıyor. “Gerdek Gecesi, Duvar, Töre, Kazım” gibi oyunları sergileyecek. Oyunlar her cumartesi Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda saat 21.00 de seyirciyle buluşacak. Selçuk Belediye Tiyatrosu tarafından sergilenecek tüm oyunlar yetişkin oyunu kategorisinde yer alıyor.

Türkiye’ye açılacaklar

Bugüne kadar Aydın ve ilçelerinde, Ödemiş ve köyleri, Bademler Köyü gibi yerlerde de oyunlarını sergileyen Selçuk Belediye Tiyatrosu yeni dönemde ülke genelinde düzenlenen festivallere de katılacak.

Selçuk Belediye Tiyatrosu geçtiğimiz aylarda Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen 17. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Selçuk’un köylerine oyun götürmesi sebebiyle “ Fark Yaratanlar” kategorisinde ödül almıştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.