site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hem soğuktan koruyor hem de şıklık katıyor

Hem soğuktan koruyor hem de şıklık katıyor
06.12.2014
A+
A-

selcuk-tuhafiye

Son günlerde havaların aşırı soğuk olması eldiven, atkı ve bere satışlarını arttırdı. Satışlardan esnaflar oldukça memnun. Vatandaş soğuktan şikayet etse de korunmak için çeşitli yollar deniyor

Selçuk’ta son günlerde havaların aşırı soğuması, eldiven, bere ve atkı satışlarını artırdı. Atatürk Mahallesi Siegburg Caddesinde bulunan Selçuk Tuhafiye’nin sahibi Havva Yalçın havaların aniden soğuması ile hazırlıksız yakalanan vatandaşların atkı, bere, eldiven ve kışlık giyim alışverişine yöneldiğini ve bunun sektörde hareketliliğe neden olduğunu söyledi.

UYUMA ÖNEM VERİLİYOR

VATANDAŞLARIN en çok bere, atkı ve eldiven aldığını aktaran Havva Yalçın, “Havaların daha da soğuyacağını düşünürsek, satışlarda daha çok artış bekliyoruz” dedi. Çok değişik talepler geldiği için çeşit sayısının çok fazla oluğunu kaydeden Selçuk Tuhafiye’nin sahibi Havva Yalçın, “İnsanlarımız artık görünüme çok önem veriyor, giydikleri kıyafetler ile kışlık akseuarlarının uyumlu olmasını istiyorlar, biz de bunun için uyumlu eldiven ve bere setleri oluşturarak vatandaşlarımıza sunuyoruz” diye konuştu.

FİYATLAR 2.5 TL’DEN BAŞLIYOR

Havva Yalçın; bayanların son zamanlarda kışlık aksesuar olarak şalı tercih ettiklerini, gençlerin ise hip hop türündeki berelere rağbet ettiğini belirtti. Kışlık aksesuarlarda fiyatların her cebe uygun oluğunu ifade eden Selçuk Tuhafiye’nin sahibi Havva Yalçın fiyatlarda geçen seneye göre bir artış olmadığını, bere ve eldiven fiyatlarının ise 2.5 lira ile 15 lira arası değiştiğini, vatandaşların bütçesine göre kışlık alışverişini yapabildiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.