Selçuk Haber

Halkoyunları Ekibinden Selçuk Belediyesine Sitem

Yıllardır Selçuk’u her platformda başarı ile temsil eden Selçuk Belediye Spor Halk Oyunları Ekibi Selçuk-Efes Festivali sonunda isyan etti.

Sosyal Paylaşım platformlarında ve sitemizde yer alan Selçuk-Efes Festivali ile ilgili haberlerinde altlarında yaptıkları yorumlar ile kendilerinin haksızlığa uğradıklarını söylediler.

Selçuk Belediye Spor Halk Oyunları Ekibinde ki öğrenciler kendilerini yalnız bırakmayan ve bugüne kadar getiren hocaları Ulaş Erol’a teşekkür ederken, ilçe büyüklerine ise sitem ettiler. Kendi ilçelerinde yapılan bir festival de dahi ekiplerinin tebrik edilmediğini ve üvey evlat muamelesi gördüklerini sosyal paylaşım sitelerinde paylaştılar.

Selçuk-Efes Festivalinin son gününde bilindiği gibi Gürcistan, Artvin ve Selçuk ekibi sahne almıştı. Üç grubunda oyunlarını bitirmesinin ardından ilçemizin değerli büyükleri tarafından Artvin ve Gürcistan ekibi sahneye çıkarılarak tebrik edilmiş ve ödüllendirilmişti.

Bu tablo karşısında kendilerine bir teşekkür dahi edilmediğini söyleyen halk oyunları ekibinin bazı grup üyeleri bu haksızlık diye sitem ettiler.

 

SELÇUK BELEDİYE SPOR ZEYBEK OYUNLARI EKİBİNİN SELÇUK EFES FESTİVALİNDE Kİ GÖSTERİLERİNİ AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9qPgfyp4RQY&list=UUjUHILXxlrJ81O4-4jGKcPA&index=1&feature=plcp[/youtube]

Exit mobile version