Selçuk Haber

Halk Soruyor “Ormanlarımız Talan mı Oluyor”

selcuk-camlik (2)

Selçuk’a bağlı Çamlık Mahallesinde Kesimlerin Daha Ne Kadar Devam Edecek Endişesi Gittikçe Artarken, Vatandaşlarda Bu Talana Kim “Dur” Diyecek? Diye gazetemiz aracılığı ile sitemlerini ilettiler. Ve bu orman kıyımının bir an önce sonlanmasını istediler.

Selçuk’a bağlı Çamlık mahallesinde çam ağaçlarının kesilmesi halkın tepkisini çekti. Halk olaya nefesimizi kesmekten vazgeçmek istemiyorlar diyerek tepkisini koydu.

Çamlık mevkiinde ağaçların kesimi sürdürülüyor. Kesim bölgesindeki birçok vatandaş kesimin doğru olmadığını, kesimi yapılan birçok ağacın genç ağaçlar olduğunu iddia ederek ayrıca kesim yapılan bölgenin tamamının ormanlık alan olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bu bölgeleri aslında biz koruyorduk. Çünkü köyümüzle iç içe, Kendimiz bir dal kesemezken şimdi kökünden kesiyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor” diyerek tepki gösteriyorlar.

Ormanlarımız artık, dedelerimizin bize bıraktığı gibi değil, çocuklarımıza bırakacağımızsa asla bugünkü gibi olmayacak.

Sözün Özü: Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; Bir şahsın yaşadıkça memnun ve mutlu olması için lazım gelen şey, kendisi için değil, kendisinden sonra gelecekler için çalışmasıdır.

Exit mobile version