Selçuk Haber

Halk Gecesinde Coşacağız

halkgecesi4

Selçuk Belediye Spor Kulübü öncülüğünde Zuhal Fitness Spor Kulübü, Zirve Dağcılık, Gençlik Spor ve Efes Spor Kulüpleri ile Mekibu Spor Okulu bir araya gelerek yaz boyunca “Halk Gecesi” etkinlikleri  gerçekleştirecek.

İlk olarak 4 Temmuz Perşembe günü tarihi su kemerlerinin altında yapılacak etkinlikler, her hafta Salı ve Perşembe akşamları saat 21.00 ve 23.30 saatleri arasında yapılmaya devam edecek.

İlçede bulunan tüm spor kulüplerinin desteği ve katılımı ile gerçekleştirilecek olan etkinlikte voleybol, tenis  gibi spor dallarında oyunlar, salsa, tango gibi çeşitli danslar, şiir ve kitap okuma, bağlama, ney, piyano, gitar çalma, karaoke eşliğinde şarkı söyleme, halk oyunları eşliğinde halay çekme, tiyatro ve küçük skeçler sergileme ve spor ve sağlık konuları ile ilgili çeşitli söyleşiler gerçekleştirme gibi birbirinden keyifli birçok aktivite yer alacak.

Etkinliklerin hiçbir hazırlık ve prova olmaksızın halkın katılımı ile gerçekleştirileceğini söyleyen Selçuk Belediyespor Kulübü Başkanı Ümran Songun “Düzenlenecek olan “Halk Gecesi”nde halkımızın çok eğleneceğine ve birçok paylaşımda bulunacaklarına inanıyorum.

Keyifli bir yaz akşamı geçirmek isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum.

Ayrıca İlçemizde var olan tüm spor kulüplerimize HALK GECESİ’ne yaptıkları katkılardan dolayı ve gecemizin oluşumunu destekleyen Selçuk Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Exit mobile version