site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gürcüyüm Diyorsun Araba Kardeş Oluyorsun Türk’ü Yok Sayıyorsun

Gürcüyüm Diyorsun Araba Kardeş Oluyorsun Türk’ü Yok Sayıyorsun
31.07.2014
A+
A-

fikri-atilbazTürkmeneli’ne AKP iktidarı dışında, yardım toplayan, iaşe, nakit yardımının organizasyonunu MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin startı vermesiyle Ülkü Ocakları tarafından başlatıldı. Nihayet her platformda bağıra çağıra anlatarak Türkmeneli ve Doğu Türkistan’daki zulmün sahipleri Bayram namazında kerhen de olsa kınandı.

AKP’nin Diyaneti yine yapacağını yaptı. Doğu Türkistan’ı isim olarak geçirdiler. Ancak Türkmeneli demediler. “Filistinliler, Gazzeliler, Suriyeliler”dediler, sıra Türkmeneli’ne gelince Irak’takilere dediler. Anlamadığım nokta, bu IŞİD sizleri bu kadar mı korkuttu, ne IŞİD’e terörist diyebiliyorsunuz, ne de Türkmeneli diyebiliyorsunuz? Sadece Irak’takiler diyebildiniz. Siz ne ayaksınız?

Aylarca Rabia diyerek yatıp kalktınız… Hala daha işinize geldiği zaman Rabia diyor, işaretini kullanabiliyorsunuz. Ancak Türklerin temsilci öz be öz Türk kızı Rabia Kader’in Türkiye’ye girmesi yasak… Yasin El Kadı için Amerika’nın aranıyor ibaresini tanımayan AKP, Çin’i kızdırmamak için Türk kızı Rabia’yı kesinlikle tanımıyor. İşte gerçek manada AKP bu! Açık bir şekilde görülüyor ki, AKP tamamıyla bir Türk düşmanı.

2004 yılından bu yan Yahudi cesaret madalyasını, her fırsatta hatırlattığımız halde boynundan çıkamayan Erdoğan, Amerika’daki Yahudiler madalyayı isteyince, yine al atını ver tımarımı diyerek vereceği yerde, Washington Büyükelçisi kanalıyla sitem dolu bir mektup yazarak geri vereceğini bildirmiştir.

Mektupta ayrıca Erdoğan’ın anti Semitizmin bir insanlık suçu olduğunu bütün dünyaya ilan etmiş lider olarak tanımlamaktan geri kalmamışlar. Adeta ödülü vermemek için diretiyorlar. Madalyanın maddi değerinin mi yoksa manevi değerinin yüksekliği mi madalyayı geriye vermelerini engelliyor.

Böyle bir zihniyete sahip olan bu adamlardan ne beklersiniz. Ülkücüler Türkiye gerçeğini görmekte, Türk milletinin bir kandırmaca içinde olduğunu bilmektedir. İşte bu yüzden her zaman Ülkücülere, kafatasçı, faşist, ırkçı, Fatiha bilmez, morg bekçisi, katil, kandan beslenenler, hayvan diyen Erdoğan, seçim dönemleri şehit edebiyatı yapmaktadır.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde düşeceği durumu gördüğü için, Ülkücülere kardeşim diye hitap etmektedir. Bu adam Ülkücüleri kendi AK trolleri olarak mı görüyor? Bu nasıl bir şahsiyettir ki, dün hayvan dediğine bu gün kardeşim diyor? Dün ırkçı dediğine bu gün kardeşlerim diyor? bu nasıl bir zihniyettir? Dört yıl boyunca Ülkücüler hakkında ağza alınmayacak hakaretlerde bulun, iftiralar at, günahlarını al, seçim zamanı geldiğinde kardeşlerim diye ortaya çık. Nasıl olacak bu iş?

Bir biyolojik kardeşlik vardır. Mecburidir, aynı aile içinde dünyaya gelirsiniz, istemeseniz de o sizin kardeşinizdir. Üvey kardeşlik vardır. Bir de seçilmiş kardeşlik vardır. Sizin durumunuz hangisine uyuyor? Türk milletiyle kardeş değilsiniz. Gürcüyüm diyorsunuz; ancak onlara değil Araplara kardeşlerim diyorsunuz. Türklükle karşıma gelmeyin diyorsunuz; fakat Kürt ırkçılığını tanıyor, onlarla beraber yürüyorsunuz. Ortaya attığınız sözde 36 etnik unsur sizin kardeşiniz; ancak sizin zihniyetinize göre Türk diye bir şey yok.

Sizin korktuğunuz, bir yerlerde saklandığınız gün Türk şimşek olarak çakıyor, yıldırım oluyor, fırtına oluyordu. Saklandığınız için bunu görememeniz gayet normaldir. Türk tarihine hakaret edeceksiniz, Andımızı kaldıracaksınız, “Ne mutlu Türküm Diyene” yazısını her yerden kaldıracaksınız, Atatürk’e düşman olacaksınız, TC ibaresini tabelalardan indireceksiniz sonrada kalkıp Ülkücülere kardeşim diyeceksin.

Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına aldığını söyleyeceksin, Milli Kurtuluş Savaşında Kuvayi Milliyeyi değil, karşıt unsurların fedakarlığından söz edeceksin, sonra da Ülkücülere kardeşim diyeceksin. Yok öyle yağma! Bu düşünce sarmalı içinde hareket eden adam, herkese kardeş olabilir; fakat Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Devlet Bahçelinin dediği gibi, “Bizim Recep Tayyip Erdoğan isimli bir kardeşimiz yoktur, olamayacaktır.”

“Dava arkadaşlarıma; faşist, morg bekçisi, şehit istismarcısı, Fatiha bilmeyen, oruç tutmayan, namaz kılmayan, hayvan, katil, ırkçı, kafatasçı sözlerini edepsizce kullanan bir adamın Ülkücüyüm diyen hiç kimse dönüp de yüzüne bile bakmaz.”

Bütün bunlara rağmen Ülkücüler, Milliyetçi Hareketçiler içinde hala Erdoğan diyen birilerini varlığından söz ediliyorsa o zaten Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensubu değildir. Ülkücü dinimizle, Kuranımızla, ayetlerle alay edenlere, Peygamber Efendimizi böbürlenmekle suçlayanlarla, hırsızlarla asla yarenlik etmez.

Sağlıcakla kalın!

Fikri Atılbaz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.