Selçuk Haber

Gülen Adam Ağlatıyor…

Yaklaşık 10 gündür süre gelen Selçuk Belediyesindeki işçilerin ücretsiz izne çıkmaya zorlanmasına dair; tehditler, tüm Selçuk Belediyesi personelini tedirgin ve mağdur etmiştir.

Selçuk Belediyesinin AKP’li Belediye Başkanının ve yönetiminin; iktidara geldiği günden beri yapa geldiği yanlış ekonomik politikalarının ceremesi işçiye çektirilmeye çalışılmaktadır.

Bu durum kabul edilebilir değildir. Nitekim Sn. AKP’li Belediye Başkanına ve Yönetimine sormak gerekir;

– İşsizlik sorununu çözmeyi vaat eden AKP’li Belediye Başkanı olarak ‘Ücretsiz izni kabul etmeyen çalışanları işten çıkarma tehdidi altında bırakmanızı’ nasıl açıklayabilirsiniz?
– Kabul etmeleri halinde ücretsiz izne ayrılan çalışanlar, ücretsiz izinde oldukları sürece ne yapacaklar?
– Ücretsiz izni kabul etmeyen ve haklı nedenle fesih hakkını kullanan çalışanın veyahut emekliliğe ayırmayı düşündüğünüz çalışanların YASAL HAKLARINI nasıl ödeyeceksiniz?
– İşçileri ücretsiz izin talebinde bulunmaya zorlamak; işçi haklarını yok saymak değil midir?
– Yaptığınız gereksiz harcamalar (ör. Alınan gereksiz danışmanlıklara verilen ücretler, reklam giderleriniz… v.b.) ve Belediyeye gelir getirecek nitelikteki yerlerin (örnek: Şirince de ki otopark gelirlerini Kaymakamlığa vermeniz gibi) gelirlerinden imtina etmeniz sonucunda kaç işçi ekmeğinden olmuştur?

Sn. AKP’li Belediye Başkanı sorarız size; basiretsiz yönetiminiz sonucunda Belediyenin uğradığı mali problemleri işçiye yüklediğiniz kadar, siz kendi maaşınızdan ne kadar ödün verdiniz?
Siz kendiniz en fazla kaç ay ücretsiz çalışmaya devam edebilirsiniz?

Sn. Dr. Dahi Zeynel Bakıcı soruyoruz size;
SİZ SELÇUK BELEDİYESİNİ DOÇENTLİK TEZİ OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ?

Şayet öyleyse; BELEDİYEMİZ LABORATUVAR, ÇALIŞANLARI DA DENEK DEĞİLDİR!

CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

Exit mobile version