Selçuk Haber

Görür, 14 Mart Tıp Bayramını Sağlık Çalışanları İle Kutladı

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde, sağlık kuruluşlarını ziyaret eden İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Bu manada, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde, sağlık kuruluşlarını ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Levent Görür sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak, sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak, görevlerinde başarılar diledi.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana özel günlere özel önem gösteren, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve ekibi, son olarak 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık kuruluşlarını ve sağlık çalışanlarını unutmadılar. Sağlık emekçilerinin zaman zaman saldırıya uğradığına dikkat çeken Başkan Adayı Levent Görür, “Bunun yasalarla güvence altına alınması lazım” dedi.

Görür ziyareti esnasında şunları söyledi; “Doktorlar bana göre sağlık emekçileri gerçekten. Hele bir de Türkiye’de bu kadar yoğunluğun içinde ellerinden ne gelirse yapmaya çalışan doktorlar sırası geldiğinde de en ağır darplarla karşılaşıyorlar hak etmedikleri halde. Bunun yasalarla güvence altına alınması lazım. Bu alınmadığı zaman problemler oluyor.

Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşkusuzdur ki; bu alanda doktorlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına “kutsal bir temsilci” olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Büyük Önder Atatürk`ün `Beni Türk hekimlerine emanet ediniz` diyerek, onurlandırdığı ve tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış, bütün tıp görevlilerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Exit mobile version