site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görev Yaptığı İlçeye Milletvekili Adayı Olarak Geldi

Görev Yaptığı İlçeye Milletvekili Adayı Olarak Geldi
17.04.2015
A+
A-

aslan-savasan (4)

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Aslan Savaşan, Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Önceki yıllarda Selçuk’ta yaklaşık 6 ay doktorluk yapan Aslan Savaşan’ı İlçe Başkanı Levent Görür ve partililer karşıladı. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Savaşan önce ilçe binasında partililerle görüştü ardından ilçe esnaflarını ziyaret etti. Ziyaret esnasında birçok Selçuklu vatandaşın ilgi odağı olan Savaşan görev yaptığı ilçeye milletvekili adayı olarak gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

MHP İlçe teşkilatında yapılan toplantıda Selçuk ve Türkiye gündemine dair birçok konu masaya yatırılırken Savaşan gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu;

‘Biz ayakkabı kutusunda para değil ayakkabı saklıyoruz!’

Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi siyasi partilerde hareketlilik tüm hızı ile devam ediyor. 7 Nisan’da aday listelerinin oluşturulması ile birlikte kendilerine listede yer bulan adaylar teşkilat ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı’nı MHP 1. Bölge milletvekili adayı Aslan Savaşan ziyaret etti. MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür ve teşkilat yöneticileri ile sohbet eden Savaşan, 7 Haziran öncesi izlenmesi gereken yol ile ilgili görüşmelerde bulundu.

SAVAŞAN; 6 VEKİL ÇIKARTACAĞIZ

MHP 1. bölge milletvekili adayı olan Aslan Savaşan, MHP Selçuk İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Savaşan, 7 Haziran’da İzmir’den her iki bölgede de 6 milletvekili çıkaracaklarını ifade etti. Konu ile ilgili açıklamalarına şu şekilde devam eden Savaşan, “Artık çok kritik bir süreç içerisindeyiz. İl Başkanımızın da söylediği gibi İzmir’den her iki bölgede de 6 milletvekili çıkartacağız. Çalışmalarımız bu doğrultuda tüm hızı ile devam ediyor” şeklinde konuştu.

ANKARA’DA SELÇUK OLACAK

Milletvekili olduğu takdirde Ankara’da Selçuk’un da sorunlarını dile getireceğini ifade eden Savaşan, “Milletvekili olduğum takdirde Ankara’da Selçuk’un sesi olacağım. Daha modern ve daha yaşanabilir Selçuk için her şeyi yapacağım” diye konuştu.

ALNINI NASIL SECDEYE KOYUYORLAR

İlçe Binasında yapılan toplantıda bir gazetecinin 17 – 25 Aralık süreci ile ilgili bir soru sorması üzerine açıklamalarda bulunan Aslan Savaşan, “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri olarak ayakkabı kutularına ayakkabıdan başka bir şey saklamayız. Ayakkabı kutularından farklı şeyler çıkınca bunu bu eylemi yapan şahıslara sormak gerekir. Benim bildiğim para dediğin bankada biriktirilir, tabi bunlar işi daha çok geliştirmiş. Yapılan her şey ortada, hatta merak ediyorum bu eylemi gerçekleştirenler alınlarını secdeye nasıl koyuyorlar anlamış değilim” dedi.

aslan-savasan (1)

aslan-savasan (2)

aslan-savasan (3)

aslan-savasan (5)

YORUMLAR
  1. doktor.. dedi ki:

    İyi bir insan kaliteli bir yöneticidir..

  2. ALİ MURAT dedi ki:

    SAYIN VEKİL ADAYIMA BAŞARILAR DİLERİM.ANCAK NE ZAMAN GÖREV YAPTIĞINI ÇIKARAMADIM.ACABA BENİM GİBİ SELÇUK’A AYDA ,YILDA BİR UĞRAYANLARDAN MIYDI?….