Selçuk Haber

Göçmenlerin ziyaretleri devam ediyor

Göçmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı İzmir’de bulunan göçmen derneklerinden Başkan Bakıcı’ya ziyaretler devam ediyor. Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu’nun ziyaretinin ardından bu kez de İzmirli Boşnaklar Derneği Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

İzmirli Boşnaklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. İzmir’in balkanlardan göç alan vatandaşların yoğunlukla yaşadığı yerler arasında bulunduğunu belirten Başkan Bakıcı; “İzmirli Boşnaklar Derneği ile ilişkilerimizi geliştirerek kültür, sanat ve diğer konularda ne yapılacağını irdeleyip müşterek hareket etmeyi benimseyeceğiz. Bu görüşmelerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Beklentilerimiz bu ziyaretlerle sağlıklı ilişkilerin kurulmasıdır” dedi.

Aynı zamanda Dünya Boşnaklar Kongresi Türkiye Koordinatörü olan Hamza Yavuz; “ İzmirli Boşnaklar Derneği olarak bir göçmen olan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı ziyaret etmek istedik. Bir arada iyi ve güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ziyaret sonrası İzmirli Boşnaklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yavuz Başkan Bakıcı’ya Bosna- Hersek’i tanıtan bir eser ve bir resim hediye ettiler. Başkan Bakıcı da konuklarına Selçuk’un tarihini anlatan bir ajanda ve Artemis Heykeli hediye etti.

Exit mobile version