site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Giviu Markası İle Sektöre Kazandırılan Muhteşem Yenilikler

Giviu Markası İle Sektöre Kazandırılan Muhteşem Yenilikler
05.01.2021
A+
A-

Giviu markası iş elbiseleri alanında üretime başlayan bir firmadır. Sektörde mark olarak henüz yeni bir yapılanmaya sahiptir. Ancak kurucusu olan Sevcan Durmaz 15 yılı aşan bir sektör tecrübesine sahiptir. Bu süreç içerisinde sektörde var olan en önemli markalarda görev almıştır. Farklı birçok departmanda bir fiil aktif olarak çalışan Sevcan Hanım almış olduğu tüm görevlerde üstün başarılar sağlayarak sürekli yükselen bir çalışma grafiğine sahiptir. Var olan tecrübesi ile birlikte yenilikçi ve vizyonel bir bakış açısı taşıyan Sevcan Hanım tüm bu özelliklerini Giviu markası için kullanmaya başlamıştır. Markanın sektöre girmesi ile birlikte birçok alanda öncü olabilecek çalışmalar yapmıştır. Ve çok kısa bir süre içerisinde Giviu markası   iş elbiseleri  sektörüne çok farklı ve özel yenilikler kazandıran bir marka halini almıştır.

Giviu markası ile birlikte sektörde var olan sıradanlık ve tek düze üretimler sona ermiştir. Artık sadece markalara özel olarak yapılan, her biri markanın ruhunu yansıtan özel tasarımlar gündeme gelmiştir. Markasına değer veren tüm işverenler bu farklılıktan çok hoşlanmış ve sadece kendileri için özel olarak tasarlanan iş elbiselerini kullanmaya başlamıştır. Çünkü marka önemli bir değerdir ve ona gerektiği değeri her zaman en iyi şekilde vermek gerekir.

En Özel Tasarımlar Kadınlara Emanet
Giviu markası sektörün en yenilikçi markası olarak bilinmektedir. Onu diğer tüm iş elbiseleri üreticilerinden ayıran en önemli özellikleri yenilikçi yaklaşımları ve özel tasarım çalışmalarıdır. Bununla birlikte Giviu markasını çok değerli ve çok özel yapan bir detay daha söz konusudur. Giviu markası tamamen kadın gücüne dayanan bir markadır.

Sevcan Durmaz markasını kurarken yanına sektörde aktif olarak rol alan en başarılı kadınlardan yol arkadaşları seçmiştir. Bugün Giviu markası adına üretim yapan tüm çalışanların hepsi kadındır. Her biri sektörde uzun yıllardır deneyim elde etmiş olan, başarılı ve yenilikçi kadınlardır. Her bir tasarımda bu yenilikçi kadınların emeği bulunmaktadır. Bundan dolayı Giviu markası hep çok daha değerli ve özel bir marka olarak sektördeki varlığını korumaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.