site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gençler Pamucak’ta Hem Eğlenecek Hem Spor Yapacak

Gençler Pamucak’ta Hem Eğlenecek Hem Spor Yapacak
04.09.2014
A+
A-

halk-plaj-turnuvalari (2)

Selçuk Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek olan Selçuk Belediyesi Halk Plaj Turnuvası’nın ilki 06 – 07 Eylül tarihlerinde Pamucak’ta düzenlenecek. Cumartesi günü Saat 13.00’de başlayacak olan turnuva da gençler, üç spor dalında mücadele edecek. Pamucak Plajını renklendirecek olan turnuva Futbol, voleybol ve hentbol branşlarından oluşacak. Turnuva için Pamucak plajında çalışmalar yapan Selçuk Belediyesi Fen İşleri ekipleri gençlere eğlenerek spor yapma olanağı sağlamak için alana direklerin dikimini tamamladı. Geleneksel hale getirilecek olan Pamucak Plaj Turnuvaları 7 Eylül’de sona erecek.

Her yaştan izlemeye gelenlere dağıtılacak Frizbilerle turnuva renkli görüntülere sahne olacak. Ayrıca Selçuk Belediyesi tarafından Cumartesi ve Pazar günleri Saat: 11.30 ile 19:00 saatleri arasında Selçuk Garajından alana servis kaldırılacağı bildirildi.

selcuk halk plajı turnuvaları

YORUMLAR
  1. Spor bu mu dedi ki:

    Çok güzel destekliyoruz fakat her yerde AKP’ye çalıştı diye Sönmez bey mi olacak. Selçuk’ta tek spor adamı o mu? Kurudu mu bu ilçe?