Selçuk Haber

“Genç Bank”ın Gönüllüleri Pamucak’ta

Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği Pamucak Gençlik Kampı’nda bu hafta Selçuk Belediyesi tarafından desteklenen Genç Bank Projesinin gönüllü gençleri yer aldı.

Selçuk, Artvin, Batman, İstanbul ve Samsun Atakum’dan katılan proje gönüllüleri bir hafta boyunca Türkiye’deki gençlerin durumunu ve gençlik çalışmalarını tartıştı, ihtiyaçlarını belirledi ve fikirlerini nasıl projelendirebileceklerini dair eğitim programına katıldı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Selçuk Belediyesi işbirliği tarafından yürütülen Genç Bank Projesinin, gençlerin yaşadıkları yerde akranlarının hayata geçirmek istedikleri proje fikirlerini desteklenmesi üzerine kurulu bir irade olduğunu dile getiren Genç Bank Proje Koordinatörü Can Ercebe bu proje ile gençlerimizin yaşadıkları yerde sosyal sorumluluk ve gençlik projelerini hayata geçirmelerini sağlıyoruz. Hedefimiz gençlerin aktif birer vatandaş olarak yaşadıkları yeri sahiplenmeleri, ihtiyaçlarını belirlemeleri, kişisel ve sosyal yönden gelişmeleri. Selçuk Belediyesi Türkiye’de gerçekleştirilen gençlik çalışmalarını destekleyen ender belediyelerden biri. Bu anlamda bizlere ve gençlerimize çok fazla destek oldu.Bir hafta boyunca kamp süresince gençlerimiz Pamucak’ta keyifli vakit geçirdi. Desteklerinden dolayı Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Exit mobile version