site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Geleceğin futbol yıldızları 24-27 Mart’ta Selçuk’ta

Geleceğin futbol yıldızları 24-27 Mart’ta Selçuk’ta
02.03.2016
A+
A-

“Şampiyonlar Ligi” değil, “İzmir Cup”
Altınordu tarafından düzenlenen ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle büyüyen “U12 İzmir Cup” bu yıl 72 takımın katılımıyla adeta gövde gösterisine dönüşecek. 12 yaş takımların mücadele edeceği şampiyonaya Athletic Bilbao, Roma, Manchester City, Ajax ve Porto gibi dev kulüpler de katılıyor.

Geleceğin futbol yıldızları 24-27 Mart tarihlerinde İzmir’de boy gösterecek. Altınordu Futbol Kulübü’nün İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği U12 İzmir Cup, kentteki kulüplerin altyapı oyuncularını, Türkiye’nin ve dünyanın dev kulüplerinin sporcularıyla buluşturacak. Turnuva, 24-27 Mart tarihlerinde Altınordu FK’nın organizasyonuyla Selçuk-Efes Tesisleri’nde yapılacak.

72 takım katılıyor
Ülkemizin küçük yaş kategorisindeki en büyük uluslararası futbol turnuvası olan U12 İzmir Cup’ın geçen yıl ana destekçisi olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, bu yıl da desteğini sürdürdü. Turnuvaya katılan takım sayısı geçen yıl 48 iken, başarılı organizasyon sayesinde bu yıl rakam bir anda 72’ye yükseldi.

U12 İzmir Cup’a bu yıl ünlü İngiliz ekibi Manchester City, İtalyan devi Roma, Portekiz’den Porto ve Sporting Lizbon, Yunanistan’dan Panathinaikos, İspanya’dan Athletic Bilbao, Hollanda’dan Ajax ve Feyenoord’un yanı sıra birbirinden ünlü Avrupa kulüpleri katılacak.

Ülkemizin Süper Lig temsilcileri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Başakşehir, Konyaspor ve Eskişehirspor’un 12 yaş takımlarının da mücadele edeceği dev organizasyonda İzmir’den Altınordu, Altay, Karşıyaka, Göztepe, Bucaspor, İzmirspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Bornova Karması yer alacak.

Son şampiyon Bilbao
Geçen yıl Nisan ayındaki U12 İzmir Cup’a, aralarında Athletic Bilbao, Paris Saint Germain, Ajax, Porto, Werder Bremen ve Dinamo Kiev gibi Avrupa futbolunun en ünlü alt yapı kulüpleri katılmış, müthiş bir heyecana sahne olan karşılamalar sonunda finalde Paris Saint Germain’i 2-1 yenen İspanyol Athletic Bilbao mutlu sona ulaşmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.