Selçuk Haber

Galatasaray Tır’ı Selçuk’ta

Son şampiyon Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Tırına Selçuk’ta yoğun ilgi gösterildi.

Sabah saatlerinde Selçuk’a gelerek akşam pazarının kurulduğu alana park eden Tır’da, forma, tişört, çakmak, mont, bere, şapka, eşofman, bayrak gibi birçok lisanslı ürün satışa sunuldu. 2 gün boyunca Selçuk’ta Galatasaraylılara satış yapacak olan Tır’a taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.

Avrupa fatihi, Türkiye’nin uluslar arası arenadaki övünç kaynağı Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanlı ürünlerini satan GS Store mağazaları mobil satış aracı Selçuk’ta hem şampiyonluğun hem de yapılan son transferlerle ilgi odağı oldu.

Tır Müdürü Nizamettin Atik, Ege turu çerçevesinde Selçuk’a geldiklerini belirterek, “Galatasaray ile ilgili 2 binden fazla çeşit ürünü, taraftarlarımızın beğenisine sunduk. Tır sorumlusu Nizamettin Atik, TIR da, Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı forma, şapka, atkı, bayrak, eldiven, bere, eşofman takımları, bebekler ve kadınlara yönelik ürünlerin yer aldığını bildirdi.

İlçede sarı kırmızılı kulübün taraftarlarının tır da satılan ürünlere yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Atik, lisanslı ürünleri kampanya dahilinde vatandaşlara sunduklarını anlattı. En çok ilgiyi ise 2 gün önce tanıtımı yapılan yeni sezon formalarının gördüğünü söyledi.

Selçuk’ta ki Galatasaray taraftarları ise bu fırsatı her zaman bulamadıklarını belirterek, kulüp amblemi bulunan çeşitli ürünleri satın aldılar.

Exit mobile version