Selçuk Haber

Final Maçında Gergin Dakikalar Yaşandı

gerginlik

Ağustos ayında başlayan ve toplam 45 takımın yer aldığı halk futbol turnuvasının finali gerçekleşti. Selçuklu futbol severler tarafından heyecan ile izlenen, Galatasaraylılar Derneği ve Görür Spor karşılaşması zaman zaman gergin dakikalara da sebep oldu.

Selçuk Belediyesi tören alanında gerçekleşen müsabakada zaman zaman tartışmalar meydana geldi. Görür spor’un attığı ilk golden sonra, karşılaşmanın son dakikalarında golü bularak durumu eşitleyen Galatasaraylılar Derneği, taraftarından tam not aldı. Diğer yandan maçın bitmiş olduğunu savunarak golün sayılmaması gerektiğini belirten bazı taraftarlar arasında ise ufak bir tartışma yaşandı.

Normal süresi 1-1 biten mücadele sonunda maç penaltılara kaldı. İki takım oyuncuları da penaltı vuruşları esnasında, tribünden büyük alkış topladı. Penaltı atışlarının sonunda birincilik kupasını kaldıran ise Görür Spor oldu. Maç bitiminde iki takım futbolcuları da hep birlikte el ele taraftarlara giderek maçta yaşanan gergin anları unutturdular. Görür Sporlu futbolcular ve taraftarları saha içinde hep birlikte şampiyonluklarını doyasıya kutladılar.

Müsabaka esnasında zaman zaman gerginlik yaşayan taraftarlar, gecenin sonunda olaysız bir şekilde dağıldı.

Exit mobile version