Selçuk Haber

Festival İçin Selçuk’un Temsilcileri Bir Arada

stk toplant¦-1

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8 Eylül Kurtuluş Şenliği ve46. Selçuk – Efes Festivali için Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları ile bir araya gelerek katılımcıların festival için beklenti ve önerilerini aldı.

Demokratik katılım anlayışı ile yola çıkan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 46. Selçuk – Efes Festivali için Selçuk’un temsilcileri ile bir araya gelinmesi gerektiğinin altını çizdi. Bunun üzerine Selçuk Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ilk olarak Spor kulüpleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve ardından Meslek Odaları ile toplantı yaparak kuruluşların önerilerini dinledi.

Toplantının çok verimli geçtiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Bülent Cinel “8 Eylül tarihinde gerçekleşecek Kurtuluş Şenliği ve 9 -10-11-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Selçuk –Efes Festivali için sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile bir araya gelerek bir beyin fırtınası toplantısı yaptık. Festivalin logosundan, standlarda yer alması istenilen ürünlere kadar birçok konu hakkında konuştuk. Selçuk’ta öne çıkarılması istenilen değerleri masaya yatırdık ve ortak bir kararda buluştuk. Katılımcılar da düzenlediğimiz bu toplantıdan dolayı bizlere teşekkür ederek fikirlerine değer verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bizler için en önemli kavram yönetişim. Kentimizi tüm paydaşlarımız ve vatandaşlarımız ile yönetmek bizim önceliğimizdir” dedi.

Exit mobile version