site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Fenerbahçe için Eljero Elia iddiası!

Fenerbahçe’nin Başakşehir ile sözleşmesinin son yılında olan Eljero Elia ile ilgilendiği belirtild.

Fenerbahçe için Eljero Elia iddiası!
02.08.2020
A+
A-

ADO Den Haag Teknik Direktörü Aleksandar Rankovic, Başakşehir ile sözleşmesi sona eren EljeroElia’yı çok istediğini açıkladı.Voetbal Primeur’a konuşan Rankovic, “Eljero Elia’yı tüm ADO Den Haag yönetimi çok istiyor. Yalan söylemeyeceğim, ben de çok istiyorum. Neler olacağını göreceğiz. Şu ana kadar aramızda bazı görüşmeler oldu. Ancak, futbol dünyasını da anlıyorum. Elia profesyonel bir futbolcu. Hala çok formda ve fit. Şu anda elimizden gelen, Elia’nın teklifimizi kabul etmesini ummak.” ifadelerini kullandı.

Haberin detayında, Eljero Elia ile ilgilenen kulüpler olarak ADO dışında Twente, Panathinaikos ve Fenerbahçe gösterildi.

Rankovic, “Olayın sadece para olmadığını biliyorum. Elia’nın tek motivasyonu alacağı maaş değil. Görüşmelerden sonra Elia konusunda iyi hisler edindik. Bence bizim de bu transfer için bir şansımız var.”sözleriyle konuşmasını noktaladı.(Sporx)

 

Son Dakika| Fenerbahçe için Eljero Elia iddiası

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10’a varan iade Misli.com’da, hemen katıl!

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.