site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fatih Terim, en çok kupa kazanan hocaların arasında

Galatasaray’da 17 şampiyonluk yaşayan Terim, ‘Dünyanın en çok kupa kazanan teknik direktörleri’ arasında yer alıyor.

Fatih Terim, en çok kupa kazanan hocaların arasında
03.05.2020
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekibin başında elde ettiği şampiyonluklarla ‘Dünyanın en çok kupa kazanan teknik direktörleri’ listesinde kendine yer buldu.

Zirvede 48 kupa ile Alex Ferguson’un bulunduğu listede; ikinciliği ise 34 kupa ile Lucescu aldı. Terim söz konusu listeye 17 kupa ile 11. sıradan girdi.

TEK TÜRK FATİH TERİM
Dijital dergi Spor Arena Plus’ın mayıs sayısında yer alan araştırmaya göre; dünyanın en çok kupa kazanan teknik direktörleri arasında yer alan tek Türk hoca Fatih Terim oldu.

Söz konusu listede yer alan isimler ise şu şekilde:

1- Alex Ferguson 48 kupa
2- Mircea Lucescu 34 kupa
3- Valeri Lobanovski 31 kupa
4- Jose Mourinho ve Pep Guardiola 28 kupa
11- Fatih Terim 17 kupa

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.