site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Eviniz İçin Her şey Çulhacıoğulları’nda

Eviniz İçin Her şey Çulhacıoğulları’nda
20.04.2015
A+
A-

culhaciogullari (1)

Herkes için evinin düzeni ve tasarımı önemlidir. Bir evi güzel gösteren ise mobilya ve ev aksesuarlarıdır. Çulhacıoğulları Mobilyada bir evi güzelleştiren her şey mevcut.

Birbirinden şık koltuk takımları, en trend yatak odası ve yemek odaları ve keyifli TV ünitelerine çok cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Mobilyaların tasarımı kadar, kalitesi, konforu ve sağlamlığı da çok önemlidir. Dünya standartlarında, son derece kaliteli ve 24 ay güvence ile evinizin ihtiyacı olan her şeye sahip olabilirsiniz. Her zevke göre mobilya modelleri isterseniz modern, isterseniz avangarde, klasik ya da country tüm mobilya modellerini Çulhacıoğulları Mağazasını ziyaret ederek ürünleri canlı olarak görebilirsiniz.

Kaliteli Ürünler Uygun Fiyatlar İle Sizlerle

2015 yılının en trend ve en ekonomik mobilya modellerinin yanı sıra, tüm ev mobilya aksesuarlarını da Çulhacıoğlulları’nda görebilirsiniz. Orta sehpa, zigon sehpa, yan sehpa, birbirinden şirin aksesuarlar ile evinizi tasarlayabilirsiniz. Çulhacıoğulları Mobilya’da koltuk takımından, halıya kadar evinizi güzelleştiren her şeyi bulabilir ve çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
Bir mobilyaya karar verdiniz fakat yanına kombine yapacağınız diğer mobilya modelleri ya da aksesuarlar hakkında kararsız kaldıysanız, evinizin tasarımı için mobilyaların uyumu çok önemlidir. İşte bu noktada Çulhacıoğulları Mobilya’nın uzun zamandır sektörün içinde olan ve uzmanlaşmış personellerinden destek ve yardım alabilirsiniz. Temel ilkesi müşteri memnuniyeti olan Çulhacıoğulları, yüzünüzü güldürmeye devam edecek.

Yeni Evlenenlerin İhtiyacı Olan Her Şey Burada

Çulhacıoğulları, koltuk takımından yemek odasına, yatak odasından oturma grubuna,
ev tekstilden uyku ürünlerine kadar aradığınız her şeyi bir arada sunuyor, size sadece seçim yapmak kalıyor. Yeni evlenenler ve evini yenilemek isteyenlerin uğradıkları ilk adres olan Çulhacıoğulları Mobilya, farklı ihtiyaçları tek çatı altında toplayarak, müşterilerine mağaza mağaza dolaşmadan en kaliteli, en konforlu ve en şık tasarımları bir arada bulma fırsatı sunarak, konfor ve yaşam alanlarının öne çıktığı evler yaratıyor.

Birbirinden Renkli Mobilyalar İle Evinizi Şımartın

Evde vakit geçirmenin keyfi hiçbir şeye değişilmez! Bu anlayışla yola çıkan Çulhacıoğulları, konfor ve fonksiyonelliğin ön plana çıktığı, yaşam alanlarına daha geniş yer açan mobilyalarla evlere konuk oluyor. Değişik metrekarelerde evler için seçenekler sunan Çulhacıoğulları’nda, eviniz ister büyük ister küçük olsun, şıklıktan ödün vermeyen tasarımlar bulmak mümkün. Köşe takımlar küçük evlerde yaşam alanı yaratırken, geniş oturma gruplarına eklenen berjer takımlar büyük evlerin en zevkli köşeleri oluyor.

Ahşap ve antrasit grinin uyumunu yansıtan yemek odası takımları, konsolda kullanılan cam bölmeleri, fonksiyonel televizyon ünitesi, puf ve zigon sehpayla salonlardaki retro havayı tamamlıyor. Farklı modüllerle eviniz mobilyanıza değil, mobilyanız evinize uysun.

Çulhacıoğulları Mobilya işletmecisi Ahmet Çulhacı, ”Buraya gelen müşterilerimiz kolaylıkla seçme şansı buluyor. Bizde yuva kuracak çiftlerimize veya evini yenilemek isteyen müşterilerimize sınırsız kolaylıklar sağlıyoruz. Bizim için önce müşteri memnuniyeti gelir. Mağazamızdaki ürünler tamamen birinci sınıf. Selçuklulara kaliteyi uygun fiyatlarla satışa sunuyoruz” şeklinde konuştu. Öte yandan kapıya kadar servis yaptıklarını dile getiren mağaza sahibi Ahmet Çulhacı, ”Mağazamızdan aldıkları ürünü müşterilerimizin ayağına kadar teslim ediyoruz” dedi.

culhaciogullari (2)

culhaciogullari (3)

culhaciogullari (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.