Selçuk Haber

Etkinlik Çadırı Mahalle Mahalle Geziyor

segem-logo2

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi harika bir organizasyona imza atıyor. 20 Ocak’tan itibaren Selçuk’ta her hafta bir mahallede Etkinlik Çadırı kurulacak. 5 gün boyunca sabahtan akşama kadar açık olacak çadır,başta kadınlar olmak üzere tüm mahalle sakinlerini buluşturacak ve mahalle halkına müzikten, dansa, film gösteriminden psikolojik ve hukuki danışmanlığa kadar pek çok hizmet sunacak.

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlatılan Sokak Buluşmaları 20 Ocak Pazartesi günü saat 08.30’da Zafer Mahallesi’nde başlayacak. 24 Ocak Cuma günü saat 17.00’ye kadar Zafer Mahallesi Çamlık Parkı’nda olacak Etkinlik Çadırı 27 – 31 Ocak tarihleri arasında 14 Mayıs Mahallesi 4025 sokakta, 3 – 7Şubat tarihleri arasında Cumhuriyet Mahallesi 5024 sokak parkı (19 Mayıs Çarşısı arkasındaki park), 10 – 14 Şubat tarihleri arasında Atatürk Mahallesi 1051 sokakta, 17 – 21 Şubat tarihleri arasında ise İsabey Mahallesi 2012 sokakta  (Eski Girne Restoranı yanı) kurulacak. 5 hafta boyunca 5 mahallenin her birinde 5er gün kurulu olacak Etkinlik Çadırında her gün saat 08.30’dan 17.00’ye kadar bir birinden eğlenceli ve yararlı faaliyetler yer alacak.
Ünlü dans eğitmeni Lale Roche’nin “Dans et zayıfla, Sağlık İçin Dans” etkinliğinden Gizem Tokay ile spor saatine, sabun yapım kursundan, mum yapım atölyesine, müzik dinletisinden, psikolojik ve hukuksal danışmanlığa, çocuk oyunları atölyesinden film gösterimine ve müzik dinletisine kadar pek çok etkinliğin yer alacağı çadırda ayrıca çay saatleri, kahve ikramları ve bol bol da sohbet olacak. Bu çalışma sayesinde Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin kadınlarla yaşadıkları mahallede buluşacağını ifade eden Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı ve Selçuk Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Filiz Ceritoğlu Sengel “Etkinlik çadırımızla her hafta Selçuk’un bir mahallesinde 5 gün boyunca Selçuk halkı ile buluşacağız. Bu sayede Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi ile türlü sebeplerle buluşamamış olanların da ayağına gitmiş olacağız. Her mahallede 5 gün boyunca başta kadınlarımız olmak üzere tüm mahalle halkıyla buluşmamızı sağlayacak bu etkinlik çadırımızda sadece eğlence değil hukuki ve psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz de yer alacak. Spor, dans, müzik, sohbet ve hobi atölyeleri ile her günü bir birinden canlı geçecek etkinlik çadırımıza tüm Selçuk halkımızı bekliyoruz” dedi.

Etkinlik Çadırı Takvim ve Adresleri

Zafer Mahallesi: 20 – 24 Ocak Çamlık Parkı
14 Mayıs Mahallesi: 27 – 31 Ocak 4025 sokak
Cumhuriyet Mahallesi: 3 – 7 Şubat 5024 sokak parkı(19 Mayıs Çarşısı arkasındaki park)
Atatürk Mahallesi:    10 – 14Şubat 1051 sokak
İsabey Mahallesi:    17 – 21 Şubat 2012 sokak  (Eski Girne Restoran Yanı)

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version