site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Etekli Mayo Modelleri Nasıl Kombinleniyor?

Etekli Mayo Modelleri Nasıl Kombinleniyor?
04.05.2021
A+
A-

Dekolte fazlalığından hoşlanmayan ya da fiziki şartları en uyumlu hale getirmek isteyen kadınlar için tasarlanmış olan etekli mayo modelleri ihtiyacı karşılamanın ötesinde modern izleri ortaya koyuyor. Kullanım kolaylılığı ile dikkat çeken bu mayo modeli sahillerin en trend ürünleri arasında yerini alıyor.

Kombinleme aşamasında bir zorluk vermemesi ayrı bir tercih sebebi oluyor. Gözlük, şapka, çanta seçimi ile yapılan kombinler uygun pareolarla tamamlanabiliyor.

Yazın Favori Etekli Mayo Modeller
Kadınlar her mekânda olduğu gibi sahillerde de kendinden ve görünüşünden emin olmak ister. Bunu sağlamak için de en yeni en trend ürünleri araştırıp bulmaktan çekinmez. Talepler doğrultusunda üretilen etekli mayo modelleri de bu ihtiyaca yöneliktir.

Geometrik desenleri hayli fazla kullanılarak modern bir dokunuş yakalayan tasarımcılar etekli mayo modelleri için de aynı tarzı benimsiyor. Modanın hem kullanım kolaylığı hem de güzel bir görünümü bir araya getirebileceğinin bir ispatı olan bu mayo çeşidine sahip olmak ya da daha fazla bilgi almak için https://www.argento.com.tr/mayo-2  internet adresinden yararlanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.