Selçuk Haber

Eski Yağ Fabrikası yanındaki yol genişletiliyor

selcuk-eski-yag-fabrikasi (1)

Vatandaşların huzuru için her çalışmayı ele alan Selçuk Belediyesi, Zafer Mahallesi’nde bulunan eski yağ fabrikası yanındaki yolu genişletiyor.

3194 sayılı İmar Kanunun 18. Maddesi uygulaması kapsamında Zafer Mahallesinde bulunan Yağ Fabrikasının bahçe duvarı Selçuk Belediyesi ekipleri tarafından yıkılarak, yol genişletme çalışmasını başlatıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy, söz konusu yağ fabrikasının bahçe duvarının yola taşması nedeni ile Zafer Mahallesi 3010 Sokağın içerisinde kalan bahçe duvarının yıkılarak yolun genişletilmesinin sağlanacağını kaydetti.

Oldukça dar ve trafik akışında tehlike yaratan yolun genişletme çalışmalarına yıkım gerçekleştikten hemen sonra başlanılacağını kaydeden Aksoy, “Yol trafiğinde büyük bir tehlike yaratan bu sorun yapılacak olan bu çalışmalarla ortadan kaldırılacak. Belediye olarak bu tür sorunlarımıza çok hızlı bir şekilde çözüm üreterek sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru bizim için her zaman önemlidir” dedi.

Exit mobile version