site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esas Puanda Bölge Bir ve İkincisi Tire Bilgi Kolejinden

Esas Puanda Bölge Bir ve İkincisi Tire Bilgi Kolejinden
10.07.2014
A+
A-

tire-bilgi-koleji

Kerim Furkan Kadağan 499,850 puan ile Küçük Menderes Havzasında bugüne kadar alınan en yüksek Yerleştirme Puanının yeni sahibi oldu.

Her iki TEOG sınavında da tüm soruları doğru cevaplayan Tire Özel Bilgi Koleji öğrencisi Kerim Furkan Kadağan, iki kere 700.000 puan alarak, iki kere Türkiye 1.si olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Salı günü açıklanan Yerleştirmeye Esas Puanda da Tire, Bayındır, Selçuk ve Ödemiş ilçelerinde bugüne kadar alınan en yüksek Yerleştirme Puanını alarak yeni bir rekora imza attı. Küçük Menderes Havzasında bugüne kadar alınan en yüksek Yerleştirme Puanı 498.771 puan ile Bilgi Koleji mezunlarından Selman Senih Köse’ye ait idi. Kerim Furkan Kadağan 499,850 puan ile Küçük Menderes Havzasında bugüne kadar alınan en yüksek Yerleştirme Puanının yeni sahibi oldu.

TEOG’da sorulan 240 sorunun hepsini cevaplayıp bölge 1.si olan Kerim Furkan Kadağan, sadece bir yanlış yaparak bölge 2.si olan Muhammed Ali Cengiz ve Tire 3.sü olan Abdurrahman Kuzgun başarılarında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Tire Özel Bilgi Koleji’nin Şampiyon öğrencisinin babası Erdal Kadağan “Furkan anaokulundan beri Tire Özel Bilgi Koleji’nin öğrencisi. İlkokuldan beri elde ettiği başarılar tesadüf değildir. Başarısında düzenli çalışmasının ve gayretinin katkısı büyüktür. Okulu ve dershanesi ona daima yol göstermiştir. Dershane ve okulunun sağladığı dokümanların ve denemelerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum.” dedi

Bölge 1.si olan Kerim Furkan Kadağan “Başarıya; düzenli çalışmakla, okulumun dershanemin ve ailemin katkısıyla ulaştım. Buralardaki etüt programlarından çok fayda gördüm. Özellikle mesai saati tanımaksızın bizlerle ilgilenen dershane ve okul öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Başarı tek taraflı elde edilmiyor. Aile, okul-dershane ve öğrencinin gayreti başarıyı getiriyor. Tire Özel Bilgi Koleji ve Körfez dershaneleri öğrencileri bu yönden çok şanslı. Çünkü fedakârca çalışan öğretmenleri var. Onlarla hem çalıştım, hem dertleştim hem de eğlenceli zamanlar geçirdim. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Görüşlerini aldığımız Tire Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç “Başarımız üç bölümden oluşuyor. Birincisi öğrencilerimiz zeki. Her öğrencinin sahip olduğu kabiliyetler var. İkincisi öğretmenlerimiz vazife şuuru ile fedakârca çalışıyorlar. Üçüncüsü ve en önemlisi ise öğrencilerimizin çoğunun ailesi, çocuğu ile ilgileniyor. İlgilendiği için bizi tercih ediyor, idare ve öğretmenler ile sürekli diyalog halinde oluyorlar. Tire Özel Bilgi Koleji olarak biz de, okulumuza güvenip çocuğunu bize emanet eden velilerin emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Değişen sınav sistemlerine çabucak uyum sağlayıp öğrencilerimizin faydasına olacak ek çalışmalar yapıyoruz. Çocukların ders ve test içinde bunalmaması için düzenli rehberlik faaliyetleri yapıyoruz. Sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlere çok önem veriyoruz. Herhangi bir alanda kabiliyeti olan öğrencilerimizin gelişmesi için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. 2008’de Betül Köse ile başlayıp, 2014’te Kerim Furkan ile 14.sünü kazandığımız liselere yerleştirme sınavlarındaki Türkiye 1.liklerinin yanında, biri Dünya 1.liği, biri Dünya 3.lüğü olmak üzere sosyal, sanatsal ve sportif pek çok Dünya, Türkiye, Bölge ve İzmir derecelerimiz var. Her yıl sadece derece yapan öğrencilerle değil, okul ortalamasıyla da çok iyi bir başarı elde ettik. Tire Özel Bilgi Koleji olarak geçen yıl Türkiye sıralamasında sınavla ve seçerek öğrenci alan okullar hariç Türkiye sıralamasında en önlerdeyiz. Bayındır, Selçuk ve Tire’den bize öğrenci gönderen velilerimize teşekkür ediyorum. Bize güvenip çocuklarını emanet ediyorlar. Biz de onların güvenine layık olmak için çalışıyoruz” dedi.

Kerim Furkan Kadağan ailesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.