site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Erdoğan ve AKP İsrail Diye Kıvranıyor

Erdoğan ve AKP İsrail Diye Kıvranıyor
25.07.2014
A+
A-

fikri-atilbaz11Ey bahtı karalar, Erdoğan ve iktidarının yaptığı her şeyi sizin için makul gösteren nedir? Bir insan, Erdoğan ve iktidarının ettiklerini görmemekte nasıl bu kadar kör olabilir? Ey ömrü İsrail’e kahretmekle, sövmekle geçen, semitizm düşmanı Müslüman’ım diyen insanlar, nasıl olur da İsrail’e her türlü kıyağı yapan, Yahudi madalyasını boynunda taşıyan Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmekle kendilerine ihanet etmiş olmayacaklar mı?

Kalksın perde, çıksın gerçekler ortaya. Kendinize ihanet etmeyin. İsrail hakkındaki düşüncelerinize rağmen, İsrail goygoyculuğu yapan bir zihniyeti nasıl desteklersiniz? Hani her Cuma namazından sonra İsrail bayrağı yakanlar. Gazze’yi bombalasın diye İsrail’e yakıt veren, insanları katletsin diye İsrail’e silah satan zihniyeti desteklemek, İsrail’e oy vermek demek değil midir?

Ramallah sınır kapısında bekletilen Başbakan Erdoğan, elini kolunu sallayarak, hiçbir vize sorunuyla karşılaşmadan Türkiye’ye giriş yapan İsrail vatandaşları. Mütekabiliyet esasları hak getire. Gördüğünüz gibi ayaklar altında sürünen Türk Milliyetçiliği değil; fakat İsrail’in ayakları altında paspas yapılan AKP ve Erdoğan sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin itibarı.

İsrail’e rahat rahat bombalasın diye petrol vereceksin, yetmedi mühimmat vereceksin, one minuteden bu yana ticari ilişkilerin 4 kat artacak. Sizinle dalga geçer gibi Gazze için yas ilan ediyorlar, ardından ağlamadan sorumlu Başbakan Yardımcısı, İsrail’le ticaretimiz sürüyor, sürecek diyor. İşte size AKP’nin İsrail gerçeği.

Neden bir iki gündür İsrail’den söz edip duruyorsun demeyin. Çünkü bunların İsrail aşklarını çok iyi vurgulamalı, ortaya koymalıyız ki, Türk milleti bu yalancıları, yüzsüzleri daha iyi tanısın. Varsa bunların gerçek yüzlerini görsün. Bu adamın İsrail aşkını herkes görsün. Erdoğan için Yahudi madalyasının ne kadar önemli olduğu ortaya çıksın. Taktığı Yahudi Cesaret Madalyasıyla, BOP eşbaşkanlığının rabıtası anlaşılsın. Müslümanlar uyansın!

Uyan ey AKP’ye din uğruna oy veren Müslüman Türk evladı, uyan. Daha fazla aldatmalarına müsaade etme. Erdoğan’a atacağın oy’un, İsrail’e, BOP’a gittiğini bil. Suriye sınırında PKK bayrağı asanlara gideceğini unutma. Erdoğan’a vereceğin oy, Barzani’nin kurmak istediği Kürt Devletinin temeline tuğla olacaktır. Erdoğan’a atacağın oy, Ceylanpınar’da 3 askerimizi şehit eden PKK’nın silahına mermi olacaktır. Erdoğan’a vereceğin her oy, asılmasını istediğin bebek katilinin serbest kalmasına sebep olacaktır.

Unutma ki, zinayı serbest bırakan bunlar, otelleri cinsel buluşma noktaları yapan bunlar… Domuz etinin kasaplık et olmasını sağlayan bunlar… Cuma hutbelerinde hala, “Allah indinde hak din İslam’dır” ayetini yasaklayan bunlar… Bismillah diyerek kilise-havra-cami üçlemesi açan bunlar… Haçlı seferlerine, kültürler arası ilişki diyen bunlar.

Çalmayı meşrulaştıran bu zihniyet… Gezi olaylarının başlamasına neden olan, çadır yakanlar bu zihniyet… Rüşveti armağan yapan bu zihniyet… Camiye ayakkabılarla girdiler, içki içtiler diyerek fitneye sebep olan bu zihniyet… Mutayı yapanlar samimiyse (ne demekse) normal karşılayan bu zihniyet…

Devletin yaşaması için bir kişi ya da bir grup feda edilebilir dedikten sonra, örnek mi şehit Muhsin Yazıcıoğlu diyen bu zihniyet… Yani hem öldürdüklerini söylüyorlar, hem de öldürdüklerini şehit ilan eden bu zihniyet…

Ayakkabı kutularındaki milyar dolarları aklayan, yardım parası diyerek masumlaştıran bu zihniyet… Evde bulunan para kasalarını, oğlunun pintiliğiyle açıklayan bu zihniyet… Baba para vermediler diyen oğulcuğuna, boş ver nasıl olsa kucağımıza oturacaklar diyen bu zihniyet. Milletin anasıyla uğraşanlara ihale veren bu zihniyet…

Daha ne diyelim, ne anlatalım, bunlardan birini bile yapmış olmaları aslında yıkılmalarına sebep. Ancak bunlarda o yüz nerde? Ahret gününe inanmayanların Allah korkusu olmazmış. O yüzden Kuranla alay eden bunlar, Bakara Süresine makara diyen makracılar bunlar…

İyi düşünün Erdoğan bu zihniyetin çocuğudur. Milliliği üzerine giydiği gömlek, kefeni giydikleri beyaz renkteki ipek gömlek olarak algılayan bunlardır. Türk milletini bölenler bulardır… Bayrağın indirilmesine sessiz kalanlar bunlardır…

Oyunuzu koynunda haç saklayanlara, İsrail aşkıyla yananlara vermeyin. Türk’ü, Atatürk’ü inkar edenlere, Türk’ü yok sayanlara oy verme.

Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermemek, seçime katılmamak, yazlığı sandığa tercih etmek, bu tercihlerin hepsi Erdoğan’a ve İsrail’e, BOP’a, Barzani’ye, PKK’ya, IŞİD’e oy atmış olmak demektir. Titre, titre ve kendine dön ki cihan görsün Türk ne demekmiş.

Sağlıcakla kalın!

Ceylanpınar’da şehit düşen, Yiğit Şahan, Adem Döğüşgen ve Berat Sağırkaya’ya Allahtan rahmet niyaz etsin. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Şehitler ölmez vatan bölünmez.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.