Selçuk Haber

Emlak Parkın Yer Teslimi Yapıldı

emlak-park-proje-alaniKent düzenleme çalışmalarında önemli projelere imza atan Selçuk Belediyesi Emlak Park Projesinin ihale sürecini tamamlayarak yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdi.

Selçuklu vatandaşlar tarafından Emlak Park olarak bilinen çevresinde Selçuk köftecisi, çocuk parkı ve Tansaş binasının bulunduğu alanda Selçuk Köftecisi olarak işletilen bina yerine 2 katlı depolama, pişirme yerlerinin bulunacağı çağın gereğine uygun bir restoran – cafe yapılacak. Emlak Park’ta yer alan çocuk parkı ise yenilenerek, parkın yanında yer alan büfenin yerine geniş kapsamlı, şık bir çevre düzenlemesine sahip sosyal tesis yapılacak.

Kent içerisinde yeni sosyal alanların projelendirilmesi ve uygulanması için sürekli İmar – Şehircilik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ile toplantılar yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “kentimize yeni ve yaşanılası sosyal donatı alanları yaratmak için çabalıyoruz. Bu anlamda birçok projemiz var. Emlak park projesi de bunlardan biri. İhale sürecini tamamlayarak işi yapacak olan yüklenici firmaya iş teslimini yaptık. Önümüzdeki bahar aylarında emlak park projesini bitireceğiz ve Selçuk halkı yeni bir sosyal donatı alanına kavuşmuş olacak” dedi.

 

Exit mobile version